XR er det nye VR

Research output: Other contributionNet publication - Internet publicationCommunication

Abstract

Du har hørt om VR og AR. Nu taler alle om XR; en forkortelse for Extended Reality, der dækker over hele registeret fra virtuel, augmented til mixed reality under et samlet extra large begreb. XR er det nye drømmebegreb, der fremmaner billeder af en fremtidsfiktion, hvor dine sanser gennem en simpel ’wearable’-teknologi kan skifte mellem perifer og full virtual kontakt med arbejdspladsen, mens du sidder i transit i en hyperloop transport-pod. Altså en ny oplevelse af at skifte mellem virkelighed og virtuelt med hele din krop og alle dine sanser. En slags simuleret teleportering, hvor VR blot var dit syn.
Original languageDanish
Publication date24 Jan 2019
Place of PublicationKøbenhavn
PublisherKommunikationsforum
Number of pages15
Publication statusPublished - 24 Jan 2019

Cite this

Bødker, M. (2019, Jan 24). XR er det nye VR. København: Kommunikationsforum.
Bødker, Mads. / XR er det nye VR. 2019. København : Kommunikationsforum. 15 p.
@misc{ad7979984a434cc098d50b439c6818a4,
title = "XR er det nye VR",
abstract = "Du har h{\o}rt om VR og AR. Nu taler alle om XR; en forkortelse for Extended Reality, der d{\ae}kker over hele registeret fra virtuel, augmented til mixed reality under et samlet extra large begreb. XR er det nye dr{\o}mmebegreb, der fremmaner billeder af en fremtidsfiktion, hvor dine sanser gennem en simpel ’wearable’-teknologi kan skifte mellem perifer og full virtual kontakt med arbejdspladsen, mens du sidder i transit i en hyperloop transport-pod. Alts{\aa} en ny oplevelse af at skifte mellem virkelighed og virtuelt med hele din krop og alle dine sanser. En slags simuleret teleportering, hvor VR blot var dit syn.",
author = "Mads B{\o}dker",
year = "2019",
month = "1",
day = "24",
language = "Dansk",
publisher = "Kommunikationsforum",
address = "Danmark",
type = "Other",

}

Bødker, M 2019, XR er det nye VR. Kommunikationsforum, København.

XR er det nye VR. / Bødker, Mads.

15 p. København : Kommunikationsforum. 2019, Article.

Research output: Other contributionNet publication - Internet publicationCommunication

TY - ICOMM

T1 - XR er det nye VR

AU - Bødker, Mads

PY - 2019/1/24

Y1 - 2019/1/24

N2 - Du har hørt om VR og AR. Nu taler alle om XR; en forkortelse for Extended Reality, der dækker over hele registeret fra virtuel, augmented til mixed reality under et samlet extra large begreb. XR er det nye drømmebegreb, der fremmaner billeder af en fremtidsfiktion, hvor dine sanser gennem en simpel ’wearable’-teknologi kan skifte mellem perifer og full virtual kontakt med arbejdspladsen, mens du sidder i transit i en hyperloop transport-pod. Altså en ny oplevelse af at skifte mellem virkelighed og virtuelt med hele din krop og alle dine sanser. En slags simuleret teleportering, hvor VR blot var dit syn.

AB - Du har hørt om VR og AR. Nu taler alle om XR; en forkortelse for Extended Reality, der dækker over hele registeret fra virtuel, augmented til mixed reality under et samlet extra large begreb. XR er det nye drømmebegreb, der fremmaner billeder af en fremtidsfiktion, hvor dine sanser gennem en simpel ’wearable’-teknologi kan skifte mellem perifer og full virtual kontakt med arbejdspladsen, mens du sidder i transit i en hyperloop transport-pod. Altså en ny oplevelse af at skifte mellem virkelighed og virtuelt med hele din krop og alle dine sanser. En slags simuleret teleportering, hvor VR blot var dit syn.

M3 - Udgivelser på nettet - Net-publikation

PB - Kommunikationsforum

CY - København

ER -