Visioner for en kosmisk fremtid

Research output: Other contributionNet publication - Internet publicationCommunication

Abstract

Cosmic Existence på Den Frie udfolder et inciterende kunstnerisk engagement med andre virkeligheder og med forestillinger om at nå andre galakser. Udstillingen er på en gang inspirerende og dystopisk, drømmende og videnskabelig skarp, og tænder en nysgerrighed efter at udforske mysterierne i det liv, vi er omgivet af.
Original languageDanish
Publication date3 Oct 2019
Place of Publicationwww
Publication statusPublished - 3 Oct 2019

Cite this

@misc{947e9bdca04e419482ab8b02277f219d,
title = "Visioner for en kosmisk fremtid",
abstract = "Cosmic Existence p{\aa} Den Frie udfolder et inciterende kunstnerisk engagement med andre virkeligheder og med forestillinger om at n{\aa} andre galakser. Udstillingen er p{\aa} en gang inspirerende og dystopisk, dr{\o}mmende og videnskabelig skarp, og t{\ae}nder en nysgerrighed efter at udforske mysterierne i det liv, vi er omgivet af.",
author = "Holm, {Ditte Vilstrup}",
year = "2019",
month = "10",
day = "3",
language = "Dansk",
type = "Other",

}

Visioner for en kosmisk fremtid. / Holm, Ditte Vilstrup .

www. 2019, Art review.

Research output: Other contributionNet publication - Internet publicationCommunication

TY - ICOMM

T1 - Visioner for en kosmisk fremtid

AU - Holm, Ditte Vilstrup

PY - 2019/10/3

Y1 - 2019/10/3

N2 - Cosmic Existence på Den Frie udfolder et inciterende kunstnerisk engagement med andre virkeligheder og med forestillinger om at nå andre galakser. Udstillingen er på en gang inspirerende og dystopisk, drømmende og videnskabelig skarp, og tænder en nysgerrighed efter at udforske mysterierne i det liv, vi er omgivet af.

AB - Cosmic Existence på Den Frie udfolder et inciterende kunstnerisk engagement med andre virkeligheder og med forestillinger om at nå andre galakser. Udstillingen er på en gang inspirerende og dystopisk, drømmende og videnskabelig skarp, og tænder en nysgerrighed efter at udforske mysterierne i det liv, vi er omgivet af.

M3 - Udgivelser på nettet - Net-publikation

CY - www

ER -