Virtuel mødeledelse: Sådan rammesætter og styrer du det gode møde i virtuelle teams

Research output: Other contributionNet publication - Internet publicationCommunication

Abstract

Mødet har en vigtig funktion i ledelsen af virtuelle teams, for det er ofte det eneste sted, hvor det virtuelle team interagerer på tværs af hele teamet. Det står i kontrast til et face-to-face (F2F) team, som sidder sammen, der har masser af interaktion ved siden af møderne.
Alligevel bliver virtuelle møder anset af mange for at være et nødvendigt onde. Et irriterende fartbump i en ellers produktiv arbejdsdag. Men som den dygtige virtuelle mødeleder du er, så forstår du (når du har læst artiklen her) at gøre mødet værdiskabende. Det gør du, ved at have blik for det virtuelle mødes begrænsninger, og viden om hvordan du skal håndtere dem.
Original languageDanish
Publication date17 Nov 2019
Place of PublicationOdense
PublisherAlt om ledelse
Publication statusPublished - 17 Nov 2019

Cite this

@misc{2453ce99eadd4d30b3ef93b3690ad0ce,
title = "Virtuel m{\o}deledelse: S{\aa}dan rammes{\ae}tter og styrer du det gode m{\o}de i virtuelle teams",
abstract = "M{\o}det har en vigtig funktion i ledelsen af virtuelle teams, for det er ofte det eneste sted, hvor det virtuelle team interagerer p{\aa} tv{\ae}rs af hele teamet. Det st{\aa}r i kontrast til et face-to-face (F2F) team, som sidder sammen, der har masser af interaktion ved siden af m{\o}derne.Alligevel bliver virtuelle m{\o}der anset af mange for at v{\ae}re et n{\o}dvendigt onde. Et irriterende fartbump i en ellers produktiv arbejdsdag. Men som den dygtige virtuelle m{\o}deleder du er, s{\aa} forst{\aa}r du (n{\aa}r du har l{\ae}st artiklen her) at g{\o}re m{\o}det v{\ae}rdiskabende. Det g{\o}r du, ved at have blik for det virtuelle m{\o}des begr{\ae}nsninger, og viden om hvordan du skal h{\aa}ndtere dem.",
author = "{Dahl Arvedsen}, Lise and Hassert, {Liv Otto}",
year = "2019",
month = "11",
day = "17",
language = "Dansk",
publisher = "Alt om ledelse",
address = "Danmark",
type = "Other",

}

Virtuel mødeledelse : Sådan rammesætter og styrer du det gode møde i virtuelle teams. / Dahl Arvedsen, Lise; Hassert, Liv Otto.

Odense : Alt om ledelse. 2019, Artikel.

Research output: Other contributionNet publication - Internet publicationCommunication

TY - ICOMM

T1 - Virtuel mødeledelse

T2 - Sådan rammesætter og styrer du det gode møde i virtuelle teams

AU - Dahl Arvedsen, Lise

AU - Hassert, Liv Otto

PY - 2019/11/17

Y1 - 2019/11/17

N2 - Mødet har en vigtig funktion i ledelsen af virtuelle teams, for det er ofte det eneste sted, hvor det virtuelle team interagerer på tværs af hele teamet. Det står i kontrast til et face-to-face (F2F) team, som sidder sammen, der har masser af interaktion ved siden af møderne.Alligevel bliver virtuelle møder anset af mange for at være et nødvendigt onde. Et irriterende fartbump i en ellers produktiv arbejdsdag. Men som den dygtige virtuelle mødeleder du er, så forstår du (når du har læst artiklen her) at gøre mødet værdiskabende. Det gør du, ved at have blik for det virtuelle mødes begrænsninger, og viden om hvordan du skal håndtere dem.

AB - Mødet har en vigtig funktion i ledelsen af virtuelle teams, for det er ofte det eneste sted, hvor det virtuelle team interagerer på tværs af hele teamet. Det står i kontrast til et face-to-face (F2F) team, som sidder sammen, der har masser af interaktion ved siden af møderne.Alligevel bliver virtuelle møder anset af mange for at være et nødvendigt onde. Et irriterende fartbump i en ellers produktiv arbejdsdag. Men som den dygtige virtuelle mødeleder du er, så forstår du (når du har læst artiklen her) at gøre mødet værdiskabende. Det gør du, ved at have blik for det virtuelle mødes begrænsninger, og viden om hvordan du skal håndtere dem.

M3 - Udgivelser på nettet - Net-publikation

PB - Alt om ledelse

CY - Odense

ER -