Virtual Reality er dit nye Skype

  Research output: Other contributionNet publication - Internet publicationCommunication

  Abstract

  VR er mediet, der kan gøre den flade skærm og det begrænsede blik i for eksempel Skype til et lidt gammeldags digitalt samarbejde. Ved at sætte folk i stand til at kommunikere, dele virtuelle genstande og give dem en øget oplevelse af at være i et rum sammen, kan man mediere nye aspekter af samarbejde mellem mennesker.
  Original languageDanish
  Publication date21 Oct 2016
  Publication statusPublished - 21 Oct 2016

  Cite this

  @misc{f51f5463134b4e46a55819961d71831d,
  title = "Virtual Reality er dit nye Skype",
  abstract = "VR er mediet, der kan g{\o}re den flade sk{\ae}rm og det begr{\ae}nsede blik i for eksempel Skype til et lidt gammeldags digitalt samarbejde. Ved at s{\ae}tte folk i stand til at kommunikere, dele virtuelle genstande og give dem en {\o}get oplevelse af at v{\ae}re i et rum sammen, kan man mediere nye aspekter af samarbejde mellem mennesker.",
  author = "Mads B{\o}dker",
  year = "2016",
  month = "10",
  day = "21",
  language = "Dansk",
  type = "Other",

  }

  Virtual Reality er dit nye Skype. / Bødker, Mads.

  2016, Artikel.

  Research output: Other contributionNet publication - Internet publicationCommunication

  TY - ICOMM

  T1 - Virtual Reality er dit nye Skype

  AU - Bødker, Mads

  PY - 2016/10/21

  Y1 - 2016/10/21

  N2 - VR er mediet, der kan gøre den flade skærm og det begrænsede blik i for eksempel Skype til et lidt gammeldags digitalt samarbejde. Ved at sætte folk i stand til at kommunikere, dele virtuelle genstande og give dem en øget oplevelse af at være i et rum sammen, kan man mediere nye aspekter af samarbejde mellem mennesker.

  AB - VR er mediet, der kan gøre den flade skærm og det begrænsede blik i for eksempel Skype til et lidt gammeldags digitalt samarbejde. Ved at sætte folk i stand til at kommunikere, dele virtuelle genstande og give dem en øget oplevelse af at være i et rum sammen, kan man mediere nye aspekter af samarbejde mellem mennesker.

  M3 - Udgivelser på nettet - Net-publikation

  ER -