Virksomhedsopkøb, børsnoteringer og ledelsesaflønning

Research output: Contribution to journalEditorialResearchpeer-review

Abstract

Dette nummer af Finans/Invest indeholder blandt andet tre artikler, der sætter fokus på aktuelle emner med stor relevans i forhold til selskabers værdiskabelse - nemlig et studie af succesfulde virksomhedsopkøb, gennemgang af en gør det selv-børsnotering, og diskussion af en række centrale aspekter omkring ledelsesaflønning. I denne leder diskuteres primært betydningen af og udfordringerne med virksomhedsopkøb, men der knyttes også et par kommentarer til muligheden for billigere børsnoteringer og betydningen af hensigstmæssig design af ledelsesaflønning.
Original languageDanish
JournalFinans/Invest
Issue number2
Pages (from-to)2-5, 11, 18
Number of pages6
ISSN0106-1798
Publication statusPublished - Apr 2018

Cite this

@article{71c709ac2ae14af79e9f51bc7ccda069,
title = "Virksomhedsopk{\o}b, b{\o}rsnoteringer og ledelsesafl{\o}nning",
abstract = "Dette nummer af Finans/Invest indeholder blandt andet tre artikler, der s{\ae}tter fokus p{\aa} aktuelle emner med stor relevans i forhold til selskabers v{\ae}rdiskabelse - nemlig et studie af succesfulde virksomhedsopk{\o}b, gennemgang af en g{\o}r det selv-b{\o}rsnotering, og diskussion af en r{\ae}kke centrale aspekter omkring ledelsesafl{\o}nning. I denne leder diskuteres prim{\ae}rt betydningen af og udfordringerne med virksomhedsopk{\o}b, men der knyttes ogs{\aa} et par kommentarer til muligheden for billigere b{\o}rsnoteringer og betydningen af hensigstm{\ae}ssig design af ledelsesafl{\o}nning.",
author = "Bechmann, {Ken L.}",
year = "2018",
month = "4",
language = "Dansk",
pages = "2--5, 11, 18",
journal = "Finans/Invest",
issn = "0106-1798",
number = "2",

}

Virksomhedsopkøb, børsnoteringer og ledelsesaflønning. / Bechmann, Ken L.

In: Finans/Invest, No. 2, 04.2018, p. 2-5, 11, 18.

Research output: Contribution to journalEditorialResearchpeer-review

TY - JOUR

T1 - Virksomhedsopkøb, børsnoteringer og ledelsesaflønning

AU - Bechmann, Ken L.

PY - 2018/4

Y1 - 2018/4

N2 - Dette nummer af Finans/Invest indeholder blandt andet tre artikler, der sætter fokus på aktuelle emner med stor relevans i forhold til selskabers værdiskabelse - nemlig et studie af succesfulde virksomhedsopkøb, gennemgang af en gør det selv-børsnotering, og diskussion af en række centrale aspekter omkring ledelsesaflønning. I denne leder diskuteres primært betydningen af og udfordringerne med virksomhedsopkøb, men der knyttes også et par kommentarer til muligheden for billigere børsnoteringer og betydningen af hensigstmæssig design af ledelsesaflønning.

AB - Dette nummer af Finans/Invest indeholder blandt andet tre artikler, der sætter fokus på aktuelle emner med stor relevans i forhold til selskabers værdiskabelse - nemlig et studie af succesfulde virksomhedsopkøb, gennemgang af en gør det selv-børsnotering, og diskussion af en række centrale aspekter omkring ledelsesaflønning. I denne leder diskuteres primært betydningen af og udfordringerne med virksomhedsopkøb, men der knyttes også et par kommentarer til muligheden for billigere børsnoteringer og betydningen af hensigstmæssig design af ledelsesaflønning.

UR - https://sfx-45cbs.hosted.exlibrisgroup.com/45cbs?url_ver=Z39.88-2004&url_ctx_fmt=info:ofi/fmt:kev:mtx:ctx&ctx_enc=info:ofi/enc:UTF-8&ctx_ver=Z39.88-2004&rfr_id=info:sid/sfxit.com:azlist&sfx.ignore_date_threshold=1&rft.object_id=1000000000378556&rft.object_portfolio_id=&svc.holdings=yes&svc.fulltext=yes

M3 - Leder

SP - 2-5, 11, 18

JO - Finans/Invest

JF - Finans/Invest

SN - 0106-1798

IS - 2

ER -