Velfærd: Ideen, der ændrede vores samfund totalt

  Research output: Other contributionNet publication - Internet publicationCommunication

  Abstract

  Den har ændret de vestlige samfund fra klassesamfund til velfærdssamfund, hævet middellevetiden for millioner og øget uddannelsesniveauet. Den har skabt grundlaget for demokratisering og har ført til en skabelse af viden, en spredning af kundskab, en højnelse af sundhed og en udbredelse af tryghed som ingen anden statsform. Velfærdsstaten er en af de vigtigste ideer i 1900-tallet.
  Original languageDanish
  Publication date2017
  Publication statusPublished - 2017

  Cite this

  @misc{980c17f98ea74ab9beb5282f94c668f2,
  title = "Velf{\ae}rd: Ideen, der {\ae}ndrede vores samfund totalt",
  abstract = "Den har {\ae}ndret de vestlige samfund fra klassesamfund til velf{\ae}rdssamfund, h{\ae}vet middellevetiden for millioner og {\o}get uddannelsesniveauet. Den har skabt grundlaget for demokratisering og har f{\o}rt til en skabelse af viden, en spredning af kundskab, en h{\o}jnelse af sundhed og en udbredelse af tryghed som ingen anden statsform. Velf{\ae}rdsstaten er en af de vigtigste ideer i 1900-tallet.",
  author = "Pedersen, {Ove K.}",
  year = "2017",
  language = "Dansk",
  type = "Other",

  }

  Velfærd : Ideen, der ændrede vores samfund totalt. / Pedersen, Ove K.

  2017, Artikel.

  Research output: Other contributionNet publication - Internet publicationCommunication

  TY - ICOMM

  T1 - Velfærd

  T2 - Ideen, der ændrede vores samfund totalt

  AU - Pedersen, Ove K.

  PY - 2017

  Y1 - 2017

  N2 - Den har ændret de vestlige samfund fra klassesamfund til velfærdssamfund, hævet middellevetiden for millioner og øget uddannelsesniveauet. Den har skabt grundlaget for demokratisering og har ført til en skabelse af viden, en spredning af kundskab, en højnelse af sundhed og en udbredelse af tryghed som ingen anden statsform. Velfærdsstaten er en af de vigtigste ideer i 1900-tallet.

  AB - Den har ændret de vestlige samfund fra klassesamfund til velfærdssamfund, hævet middellevetiden for millioner og øget uddannelsesniveauet. Den har skabt grundlaget for demokratisering og har ført til en skabelse af viden, en spredning af kundskab, en højnelse af sundhed og en udbredelse af tryghed som ingen anden statsform. Velfærdsstaten er en af de vigtigste ideer i 1900-tallet.

  M3 - Udgivelser på nettet - Net-publikation

  ER -