Uddelegering i en reformtid

Research output: Contribution to journalComment/debateCommunication

Abstract

Der er ikke bare brug for mere ledelse, hvis undervisningsopgaven skal løftes, men også en anden form for ledelse. Rektorer og fagkoordinatorer kan ikke nøjes med at være administratorer, men må træde i karakter som personaleledere og strategiske ledere, skriver kronikøren, der har undersøgt behovet for uddelegering af ledelse.
Original languageDanish
JournalGymnasieskolen
Issue number8
Pages (from-to)52-54
ISSN0017-5927
Publication statusPublished - 2014

Cite this

@article{98f4f9e667524617a58dafca024f4ca9,
title = "Uddelegering i en reformtid",
abstract = "Der er ikke bare brug for mere ledelse, hvis undervisningsopgaven skal l{\o}ftes, men ogs{\aa} en anden form for ledelse. Rektorer og fagkoordinatorer kan ikke n{\o}jes med at v{\ae}re administratorer, men m{\aa} tr{\ae}de i karakter som personaleledere og strategiske ledere, skriver kronik{\o}ren, der har unders{\o}gt behovet for uddelegering af ledelse.",
author = "{Raastrup Kristensen}, Anders",
year = "2014",
language = "Dansk",
pages = "52--54",
journal = "Gymnasieskolen",
issn = "0017-5927",
number = "8",

}

Uddelegering i en reformtid. / Raastrup Kristensen, Anders.

In: Gymnasieskolen, No. 8, 2014, p. 52-54.

Research output: Contribution to journalComment/debateCommunication

TY - JOUR

T1 - Uddelegering i en reformtid

AU - Raastrup Kristensen, Anders

PY - 2014

Y1 - 2014

N2 - Der er ikke bare brug for mere ledelse, hvis undervisningsopgaven skal løftes, men også en anden form for ledelse. Rektorer og fagkoordinatorer kan ikke nøjes med at være administratorer, men må træde i karakter som personaleledere og strategiske ledere, skriver kronikøren, der har undersøgt behovet for uddelegering af ledelse.

AB - Der er ikke bare brug for mere ledelse, hvis undervisningsopgaven skal løftes, men også en anden form for ledelse. Rektorer og fagkoordinatorer kan ikke nøjes med at være administratorer, men må træde i karakter som personaleledere og strategiske ledere, skriver kronikøren, der har undersøgt behovet for uddelegering af ledelse.

M3 - Kommentar/debat

SP - 52

EP - 54

JO - Gymnasieskolen

JF - Gymnasieskolen

SN - 0017-5927

IS - 8

ER -