Uddannelse: Ret dit budskab mod de rigtige, Morten Østergaard

  Research output: Contribution to journalContribution to newspaper - Comment/debateCommunication

  Abstract

  Uddannelsesminister Morten Østergaard har gjort sig til talsmand for, at universiteterne udbyder alt for mange forskellige uddannelser af tvivlsom kvalitet. ... Tilsvarende er alle nye uddannelser på universiteterne godkendt af ACE. Hver eneste nye uddannelse siden 2004 er således godkendt af ACE på baggrund af omfattende dokumentation af disse nye uddannelsers kvalitet, forskningstilknytning, erhvervsrelevans mv. ... Hvis man sammenholder teksten på ACE's hjemmeside om institutionens opgaver med det, som Morten Østergaard nu siger, er der faktisk tale om en lammende kritik, og man må undre sig over, at Morten Østergaard ikke tager konsekvensen af det, han siger, og omgående lukker ACE, som åbenbart ikke har løst sin opgave.
  Original languageDanish
  JournalPolitiken
  Pages (from-to)9
  ISSN0907-1814
  Publication statusPublished - 1 Jan 2014

  Cite this

  @article{210b49a4f257483084f8e50651dbeccd,
  title = "Uddannelse: Ret dit budskab mod de rigtige, Morten {\O}stergaard",
  abstract = "Uddannelsesminister Morten {\O}stergaard har gjort sig til talsmand for, at universiteterne udbyder alt for mange forskellige uddannelser af tvivlsom kvalitet. ... Tilsvarende er alle nye uddannelser p{\aa} universiteterne godkendt af ACE. Hver eneste nye uddannelse siden 2004 er s{\aa}ledes godkendt af ACE p{\aa} baggrund af omfattende dokumentation af disse nye uddannelsers kvalitet, forskningstilknytning, erhvervsrelevans mv. ... Hvis man sammenholder teksten p{\aa} ACE's hjemmeside om institutionens opgaver med det, som Morten {\O}stergaard nu siger, er der faktisk tale om en lammende kritik, og man m{\aa} undre sig over, at Morten {\O}stergaard ikke tager konsekvensen af det, han siger, og omg{\aa}ende lukker ACE, som {\aa}benbart ikke har l{\o}st sin opgave.",
  author = "Ole Helmersen",
  year = "2014",
  month = "1",
  day = "1",
  language = "Dansk",
  pages = "9",
  journal = "Politiken",
  issn = "0907-1814",
  publisher = "JP/Politikens Hus A/S",

  }

  Uddannelse: Ret dit budskab mod de rigtige, Morten Østergaard. / Helmersen, Ole.

  In: Politiken, 01.01.2014, p. 9.

  Research output: Contribution to journalContribution to newspaper - Comment/debateCommunication

  TY - INPR

  T1 - Uddannelse: Ret dit budskab mod de rigtige, Morten Østergaard

  AU - Helmersen, Ole

  PY - 2014/1/1

  Y1 - 2014/1/1

  N2 - Uddannelsesminister Morten Østergaard har gjort sig til talsmand for, at universiteterne udbyder alt for mange forskellige uddannelser af tvivlsom kvalitet. ... Tilsvarende er alle nye uddannelser på universiteterne godkendt af ACE. Hver eneste nye uddannelse siden 2004 er således godkendt af ACE på baggrund af omfattende dokumentation af disse nye uddannelsers kvalitet, forskningstilknytning, erhvervsrelevans mv. ... Hvis man sammenholder teksten på ACE's hjemmeside om institutionens opgaver med det, som Morten Østergaard nu siger, er der faktisk tale om en lammende kritik, og man må undre sig over, at Morten Østergaard ikke tager konsekvensen af det, han siger, og omgående lukker ACE, som åbenbart ikke har løst sin opgave.

  AB - Uddannelsesminister Morten Østergaard har gjort sig til talsmand for, at universiteterne udbyder alt for mange forskellige uddannelser af tvivlsom kvalitet. ... Tilsvarende er alle nye uddannelser på universiteterne godkendt af ACE. Hver eneste nye uddannelse siden 2004 er således godkendt af ACE på baggrund af omfattende dokumentation af disse nye uddannelsers kvalitet, forskningstilknytning, erhvervsrelevans mv. ... Hvis man sammenholder teksten på ACE's hjemmeside om institutionens opgaver med det, som Morten Østergaard nu siger, er der faktisk tale om en lammende kritik, og man må undre sig over, at Morten Østergaard ikke tager konsekvensen af det, han siger, og omgående lukker ACE, som åbenbart ikke har løst sin opgave.

  M3 - Bidrag til avis - Kommentar/debat

  SP - 9

  JO - Politiken

  JF - Politiken

  SN - 0907-1814

  ER -