Tre former for fleksibilitet

Call center-medarbejderes måder at bruge distancearbejde

Research output: Contribution to journalJournal articleResearchpeer-review

Abstract

Fleksibilitet betragtes ofte som et redskab til at skabe tilpasning mellem medarbejdernes vilkår i familieliv og arbejdsliv. Denne artikel forsøger at give et andet perspektiv på fl eksibilitet, hvor der er fokus på medarbejdernes måder at håndtere og begrænse arbejdslivets udbredelse i deres private liv. Artiklen tager udgangspunkt i et pilotprojekt i TDC Mobils call center, hvor 13 medarbejdere blev tilbudt en distancearbejdsplads. I undersøgelsen lokaliseres tre typer af fleksibilitet eller måder, som medarbejderne forholder sig på i balancen mellem deres familie- og arbejdsliv: enten familie- eller arbejdsliv, både familie- og arbejdsliv og uskelnelighed mellem familie- og arbejdsliv.
Original languageDanish
JournalTidsskrift for Arbejdsliv
Volume9
Issue number1
Pages (from-to)44-60
ISSN1399-1442
DOIs
Publication statusPublished - 2007

Cite this

@article{c0712810abd411dc9bb5000ea68e967b,
title = "Tre former for fleksibilitet: Call center-medarbejderes m{\aa}der at bruge distancearbejde",
abstract = "Fleksibilitet betragtes ofte som et redskab til at skabe tilpasning mellem medarbejdernes vilk{\aa}r i familieliv og arbejdsliv. Denne artikel fors{\o}ger at give et andet perspektiv p{\aa} fl eksibilitet, hvor der er fokus p{\aa} medarbejdernes m{\aa}der at h{\aa}ndtere og begr{\ae}nse arbejdslivets udbredelse i deres private liv. Artiklen tager udgangspunkt i et pilotprojekt i TDC Mobils call center, hvor 13 medarbejdere blev tilbudt en distancearbejdsplads. I unders{\o}gelsen lokaliseres tre typer af fleksibilitet eller m{\aa}der, som medarbejderne forholder sig p{\aa} i balancen mellem deres familie- og arbejdsliv: enten familie- eller arbejdsliv, b{\aa}de familie- og arbejdsliv og uskelnelighed mellem familie- og arbejdsliv.",
author = "{Raastrup Kristensen}, Anders",
year = "2007",
doi = "10.7146/tfa.v9i1.108604",
language = "Dansk",
volume = "9",
pages = "44--60",
journal = "Tidsskrift for Arbejdsliv",
issn = "1399-1442",
publisher = "Werks Grafiske Hus",
number = "1",

}

Tre former for fleksibilitet : Call center-medarbejderes måder at bruge distancearbejde. / Raastrup Kristensen, Anders.

In: Tidsskrift for Arbejdsliv, Vol. 9, No. 1, 2007, p. 44-60.

Research output: Contribution to journalJournal articleResearchpeer-review

TY - JOUR

T1 - Tre former for fleksibilitet

T2 - Call center-medarbejderes måder at bruge distancearbejde

AU - Raastrup Kristensen, Anders

PY - 2007

Y1 - 2007

N2 - Fleksibilitet betragtes ofte som et redskab til at skabe tilpasning mellem medarbejdernes vilkår i familieliv og arbejdsliv. Denne artikel forsøger at give et andet perspektiv på fl eksibilitet, hvor der er fokus på medarbejdernes måder at håndtere og begrænse arbejdslivets udbredelse i deres private liv. Artiklen tager udgangspunkt i et pilotprojekt i TDC Mobils call center, hvor 13 medarbejdere blev tilbudt en distancearbejdsplads. I undersøgelsen lokaliseres tre typer af fleksibilitet eller måder, som medarbejderne forholder sig på i balancen mellem deres familie- og arbejdsliv: enten familie- eller arbejdsliv, både familie- og arbejdsliv og uskelnelighed mellem familie- og arbejdsliv.

AB - Fleksibilitet betragtes ofte som et redskab til at skabe tilpasning mellem medarbejdernes vilkår i familieliv og arbejdsliv. Denne artikel forsøger at give et andet perspektiv på fl eksibilitet, hvor der er fokus på medarbejdernes måder at håndtere og begrænse arbejdslivets udbredelse i deres private liv. Artiklen tager udgangspunkt i et pilotprojekt i TDC Mobils call center, hvor 13 medarbejdere blev tilbudt en distancearbejdsplads. I undersøgelsen lokaliseres tre typer af fleksibilitet eller måder, som medarbejderne forholder sig på i balancen mellem deres familie- og arbejdsliv: enten familie- eller arbejdsliv, både familie- og arbejdsliv og uskelnelighed mellem familie- og arbejdsliv.

U2 - 10.7146/tfa.v9i1.108604

DO - 10.7146/tfa.v9i1.108604

M3 - Tidsskriftartikel

VL - 9

SP - 44

EP - 60

JO - Tidsskrift for Arbejdsliv

JF - Tidsskrift for Arbejdsliv

SN - 1399-1442

IS - 1

ER -