Tillid, magt og offentlige ledelsesreformer

Research output: Book/ReportBookResearchpeer-review

Abstract

Budskabet i denne bog er, at der er meget at vinde ved at gøre tillid til et mere centralt anliggende for offentlig ledelse og styring, og at det er vigtigt at skabe større bevidsthed om og bedre forståelse for, hvordan tillid virker og kan være en ressource. Udover at lære af de praktiske erfaringer, som offentlige ledere og medarbejdere har gjort sig med tillid, er der brug for at styrke den teoretiske forståelse af tillidens muligheder og udfordringer. Det handler ikke kun om at sætte fokus på tillidens forskellige facetter, men også om at forstå, hvordan tillid ikke står i modsætning til, men kan virke sammen med magten, kontrollen og den økonomiske styring i den offentlige sektor.
Original languageDanish
Place of PublicationKøbenhavn
PublisherAkademisk Forlag
Number of pages224
ISBN (Print)9788750050896
Publication statusPublished - 2017

Cite this

@book{9bb14d04ad384d17a0df00ebbc0e8729,
title = "Tillid, magt og offentlige ledelsesreformer",
abstract = "Budskabet i denne bog er, at der er meget at vinde ved at g{\o}re tillid til et mere centralt anliggende for offentlig ledelse og styring, og at det er vigtigt at skabe st{\o}rre bevidsthed om og bedre forst{\aa}else for, hvordan tillid virker og kan v{\ae}re en ressource. Udover at l{\ae}re af de praktiske erfaringer, som offentlige ledere og medarbejdere har gjort sig med tillid, er der brug for at styrke den teoretiske forst{\aa}else af tillidens muligheder og udfordringer. Det handler ikke kun om at s{\ae}tte fokus p{\aa} tillidens forskellige facetter, men ogs{\aa} om at forst{\aa}, hvordan tillid ikke st{\aa}r i mods{\ae}tning til, men kan virke sammen med magten, kontrollen og den {\o}konomiske styring i den offentlige sektor.",
author = "Steen Vallentin and Thygesen, {Niels Thyge}",
year = "2017",
language = "Dansk",
isbn = "9788750050896",
publisher = "Akademisk Forlag",

}

Tillid, magt og offentlige ledelsesreformer. / Vallentin, Steen; Thygesen, Niels Thyge.

København : Akademisk Forlag, 2017. 224 p.

Research output: Book/ReportBookResearchpeer-review

TY - BOOK

T1 - Tillid, magt og offentlige ledelsesreformer

AU - Vallentin, Steen

AU - Thygesen, Niels Thyge

PY - 2017

Y1 - 2017

N2 - Budskabet i denne bog er, at der er meget at vinde ved at gøre tillid til et mere centralt anliggende for offentlig ledelse og styring, og at det er vigtigt at skabe større bevidsthed om og bedre forståelse for, hvordan tillid virker og kan være en ressource. Udover at lære af de praktiske erfaringer, som offentlige ledere og medarbejdere har gjort sig med tillid, er der brug for at styrke den teoretiske forståelse af tillidens muligheder og udfordringer. Det handler ikke kun om at sætte fokus på tillidens forskellige facetter, men også om at forstå, hvordan tillid ikke står i modsætning til, men kan virke sammen med magten, kontrollen og den økonomiske styring i den offentlige sektor.

AB - Budskabet i denne bog er, at der er meget at vinde ved at gøre tillid til et mere centralt anliggende for offentlig ledelse og styring, og at det er vigtigt at skabe større bevidsthed om og bedre forståelse for, hvordan tillid virker og kan være en ressource. Udover at lære af de praktiske erfaringer, som offentlige ledere og medarbejdere har gjort sig med tillid, er der brug for at styrke den teoretiske forståelse af tillidens muligheder og udfordringer. Det handler ikke kun om at sætte fokus på tillidens forskellige facetter, men også om at forstå, hvordan tillid ikke står i modsætning til, men kan virke sammen med magten, kontrollen og den økonomiske styring i den offentlige sektor.

UR - http://libsearch.cbs.dk/primo_library/libweb/action/dlDisplay.do?docId=CBS01000766321&vid=CBS&afterPDS=true

M3 - Bog

SN - 9788750050896

BT - Tillid, magt og offentlige ledelsesreformer

PB - Akademisk Forlag

CY - København

ER -

Vallentin S, Thygesen NT. Tillid, magt og offentlige ledelsesreformer. København: Akademisk Forlag, 2017. 224 p.