Svært at se investeringskrisen

Research output: Contribution to journalContribution to newspaper - Feature articleCommunication

Abstract

Det har derimod været svært at få gang i den indenlandske efterspørgsel.
Man hører ofte, at vi har en investeringskrise i Danmark. Ser man på de rå tal, er det forståeligt, hvor opfattelsen kommer fra. ... Jeg hælder til sammenligninger over tid baseret på reale variable, og det gør situationen lidt mindre kritisk i dette tilfælde. Uagtet denne lidt mere tekniske finurlighed er det centrale dog, at den aktuelle investeringskvote ikke er meget lavere end under tidligere tilbageslag i dansk økonomi. Det langsigtede strukturelle spørgsmål er mere afhængigt af finurligheden.
Original languageDanish
JournalBoersen
Pages (from-to)4
ISSN0105-0729
Publication statusPublished - 23 May 2014

Cite this

@article{9e00fa25fd1446eba645e6d9711fea0e,
title = "Sv{\ae}rt at se investeringskrisen",
abstract = "Det har derimod v{\ae}ret sv{\ae}rt at f{\aa} gang i den indenlandske eftersp{\o}rgsel.Man h{\o}rer ofte, at vi har en investeringskrise i Danmark. Ser man p{\aa} de r{\aa} tal, er det forst{\aa}eligt, hvor opfattelsen kommer fra. ... Jeg h{\ae}lder til sammenligninger over tid baseret p{\aa} reale variable, og det g{\o}r situationen lidt mindre kritisk i dette tilf{\ae}lde. Uagtet denne lidt mere tekniske finurlighed er det centrale dog, at den aktuelle investeringskvote ikke er meget lavere end under tidligere tilbageslag i dansk {\o}konomi. Det langsigtede strukturelle sp{\o}rgsm{\aa}l er mere afh{\ae}ngigt af finurligheden.",
author = "Jesper Rangvid",
year = "2014",
month = "5",
day = "23",
language = "Dansk",
pages = "4",
journal = "B{\o}rsen",
issn = "0105-0729",
publisher = "Dagbladet Boersen A/S",

}

Svært at se investeringskrisen. / Rangvid, Jesper.

In: Boersen, 23.05.2014, p. 4.

Research output: Contribution to journalContribution to newspaper - Feature articleCommunication

TY - INPR

T1 - Svært at se investeringskrisen

AU - Rangvid, Jesper

PY - 2014/5/23

Y1 - 2014/5/23

N2 - Det har derimod været svært at få gang i den indenlandske efterspørgsel.Man hører ofte, at vi har en investeringskrise i Danmark. Ser man på de rå tal, er det forståeligt, hvor opfattelsen kommer fra. ... Jeg hælder til sammenligninger over tid baseret på reale variable, og det gør situationen lidt mindre kritisk i dette tilfælde. Uagtet denne lidt mere tekniske finurlighed er det centrale dog, at den aktuelle investeringskvote ikke er meget lavere end under tidligere tilbageslag i dansk økonomi. Det langsigtede strukturelle spørgsmål er mere afhængigt af finurligheden.

AB - Det har derimod været svært at få gang i den indenlandske efterspørgsel.Man hører ofte, at vi har en investeringskrise i Danmark. Ser man på de rå tal, er det forståeligt, hvor opfattelsen kommer fra. ... Jeg hælder til sammenligninger over tid baseret på reale variable, og det gør situationen lidt mindre kritisk i dette tilfælde. Uagtet denne lidt mere tekniske finurlighed er det centrale dog, at den aktuelle investeringskvote ikke er meget lavere end under tidligere tilbageslag i dansk økonomi. Det langsigtede strukturelle spørgsmål er mere afhængigt af finurligheden.

M3 - Bidrag til avis - Kronik

SP - 4

JO - Børsen

JF - Børsen

SN - 0105-0729

ER -