Sundhed gennem samarbejde: En kvalitativ undersøgelse af 10 partnerskaber i den lokale og regionale forebyggelse

Holger Højlund, Ditte Heering Holt

Research output: Book/ReportReportResearch

7 Downloads (Pure)

Abstract

Rapporten er del af en større evaluering af 37 partnerskaber. Som baggrund for rapporten har forskere fra henholdsvis Statens Institut for Folkesundhed (SIF) på Syddansk Universitet og Institut
for Ledelse, Politik og Filosofi (MPP) på Copenhagen Business School undersøgt 10 partnerskaber i dybden. Vi har gennemført interviews med projektgrupper, projektledere og nøglepersoner samt
observeret det arbejde, der har fundet sted i projekt- og styregrupper. Rapporten belyser tværgående resultater fra de 10 partnerskaber med fokus på at afdække de erfaringer, de involverede har gjort sig i projektperioden. Formålet med rapporten er at fremhæve erfaringspunkter på tværs af de undersøgte partnerskaber. Vi håber på denne baggrund at inspirere andre, der ønsker at arbejde med partnerskaber inden for forebyggelse og sundhedsfremme.
Original languageDanish
Place of PublicationFrederiksberg
PublisherDepartment of Management, Politics and Philosophy, CBS
Number of pages54
ISBN (Print)9788770710510
Commissioning bodySundheds- og Ældreministeriet
Publication statusPublished - 2019

Cite this

Højlund, H., & Heering Holt, D. (2019). Sundhed gennem samarbejde: En kvalitativ undersøgelse af 10 partnerskaber i den lokale og regionale forebyggelse. Frederiksberg: Department of Management, Politics and Philosophy, CBS.
Højlund, Holger ; Heering Holt, Ditte. / Sundhed gennem samarbejde : En kvalitativ undersøgelse af 10 partnerskaber i den lokale og regionale forebyggelse. Frederiksberg : Department of Management, Politics and Philosophy, CBS, 2019. 54 p.
@book{a5cc88cc0663434ba6268fb7e8a452cc,
title = "Sundhed gennem samarbejde: En kvalitativ unders{\o}gelse af 10 partnerskaber i den lokale og regionale forebyggelse",
abstract = "Rapporten er del af en st{\o}rre evaluering af 37 partnerskaber. Som baggrund for rapporten har forskere fra henholdsvis Statens Institut for Folkesundhed (SIF) p{\aa} Syddansk Universitet og Institutfor Ledelse, Politik og Filosofi (MPP) p{\aa} Copenhagen Business School unders{\o}gt 10 partnerskaber i dybden. Vi har gennemf{\o}rt interviews med projektgrupper, projektledere og n{\o}glepersoner samtobserveret det arbejde, der har fundet sted i projekt- og styregrupper. Rapporten belyser tv{\ae}rg{\aa}ende resultater fra de 10 partnerskaber med fokus p{\aa} at afd{\ae}kke de erfaringer, de involverede har gjort sig i projektperioden. Form{\aa}let med rapporten er at fremh{\ae}ve erfaringspunkter p{\aa} tv{\ae}rs af de unders{\o}gte partnerskaber. Vi h{\aa}ber p{\aa} denne baggrund at inspirere andre, der {\o}nsker at arbejde med partnerskaber inden for forebyggelse og sundhedsfremme.",
author = "Holger H{\o}jlund and {Heering Holt}, Ditte",
year = "2019",
language = "Dansk",
isbn = "9788770710510",
publisher = "Department of Management, Politics and Philosophy, CBS",
address = "Danmark",

}

Højlund, H & Heering Holt, D 2019, Sundhed gennem samarbejde: En kvalitativ undersøgelse af 10 partnerskaber i den lokale og regionale forebyggelse. Department of Management, Politics and Philosophy, CBS, Frederiksberg.

Sundhed gennem samarbejde : En kvalitativ undersøgelse af 10 partnerskaber i den lokale og regionale forebyggelse. / Højlund, Holger; Heering Holt, Ditte.

Frederiksberg : Department of Management, Politics and Philosophy, CBS, 2019. 54 p.

Research output: Book/ReportReportResearch

TY - RPRT

T1 - Sundhed gennem samarbejde

T2 - En kvalitativ undersøgelse af 10 partnerskaber i den lokale og regionale forebyggelse

AU - Højlund, Holger

AU - Heering Holt, Ditte

PY - 2019

Y1 - 2019

N2 - Rapporten er del af en større evaluering af 37 partnerskaber. Som baggrund for rapporten har forskere fra henholdsvis Statens Institut for Folkesundhed (SIF) på Syddansk Universitet og Institutfor Ledelse, Politik og Filosofi (MPP) på Copenhagen Business School undersøgt 10 partnerskaber i dybden. Vi har gennemført interviews med projektgrupper, projektledere og nøglepersoner samtobserveret det arbejde, der har fundet sted i projekt- og styregrupper. Rapporten belyser tværgående resultater fra de 10 partnerskaber med fokus på at afdække de erfaringer, de involverede har gjort sig i projektperioden. Formålet med rapporten er at fremhæve erfaringspunkter på tværs af de undersøgte partnerskaber. Vi håber på denne baggrund at inspirere andre, der ønsker at arbejde med partnerskaber inden for forebyggelse og sundhedsfremme.

AB - Rapporten er del af en større evaluering af 37 partnerskaber. Som baggrund for rapporten har forskere fra henholdsvis Statens Institut for Folkesundhed (SIF) på Syddansk Universitet og Institutfor Ledelse, Politik og Filosofi (MPP) på Copenhagen Business School undersøgt 10 partnerskaber i dybden. Vi har gennemført interviews med projektgrupper, projektledere og nøglepersoner samtobserveret det arbejde, der har fundet sted i projekt- og styregrupper. Rapporten belyser tværgående resultater fra de 10 partnerskaber med fokus på at afdække de erfaringer, de involverede har gjort sig i projektperioden. Formålet med rapporten er at fremhæve erfaringspunkter på tværs af de undersøgte partnerskaber. Vi håber på denne baggrund at inspirere andre, der ønsker at arbejde med partnerskaber inden for forebyggelse og sundhedsfremme.

M3 - Rapport

SN - 9788770710510

BT - Sundhed gennem samarbejde

PB - Department of Management, Politics and Philosophy, CBS

CY - Frederiksberg

ER -

Højlund H, Heering Holt D. Sundhed gennem samarbejde: En kvalitativ undersøgelse af 10 partnerskaber i den lokale og regionale forebyggelse. Frederiksberg: Department of Management, Politics and Philosophy, CBS, 2019. 54 p.