Strategisk ledelse på forkant: Fra markedsorientering til fremtidsorientering

Henrik Johannsen Duus, Henrik Aage Sørensen

Research output: Contribution to journalJournal articleResearch

Abstract

I takt med at virksomheders omgivelser ændrer sig i et stadigt hastigere tempo, er en ny tilgang inden for strategisk ledelse ved at vinde frem: Virksomheder og erhvervsøkonomiske forskere orienterer sig i stigende grad imod det langsigtede og overordnede - og forsøger at komme på forkant med markedsudviklingen ved at udforske fremtidige trends og betingelser.
Læs her om fremtidsorienteret strategisk ledelse som alternativ til klassisk her-og-nu markedsorientering. Ifølge artiklens to forfattere er vi vidne til et gryende brud i den strategiske tænkning, der hjælpes godt på vej af ny teknologi og nye muligheder for at indsamle viden og data.
Original languageDanish
JournalLedelse i Dag
Volume23
Issue number6
ISSN0905-8966
Publication statusPublished - 2013

Cite this

@article{2324d9c8cef14ca69de914c97964a012,
title = "Strategisk ledelse p{\aa} forkant: Fra markedsorientering til fremtidsorientering",
abstract = "I takt med at virksomheders omgivelser {\ae}ndrer sig i et stadigt hastigere tempo, er en ny tilgang inden for strategisk ledelse ved at vinde frem: Virksomheder og erhvervs{\o}konomiske forskere orienterer sig i stigende grad imod det langsigtede og overordnede - og fors{\o}ger at komme p{\aa} forkant med markedsudviklingen ved at udforske fremtidige trends og betingelser. L{\ae}s her om fremtidsorienteret strategisk ledelse som alternativ til klassisk her-og-nu markedsorientering. If{\o}lge artiklens to forfattere er vi vidne til et gryende brud i den strategiske t{\ae}nkning, der hj{\ae}lpes godt p{\aa} vej af ny teknologi og nye muligheder for at indsamle viden og data.",
author = "Duus, {Henrik Johannsen} and S{\o}rensen, {Henrik Aage}",
year = "2013",
language = "Dansk",
volume = "23",
journal = "Ledelse i Dag",
issn = "0905-8966",
number = "6",

}

Strategisk ledelse på forkant : Fra markedsorientering til fremtidsorientering. / Duus, Henrik Johannsen; Sørensen, Henrik Aage.

In: Ledelse i Dag, Vol. 23, No. 6, 2013.

Research output: Contribution to journalJournal articleResearch

TY - JOUR

T1 - Strategisk ledelse på forkant

T2 - Fra markedsorientering til fremtidsorientering

AU - Duus, Henrik Johannsen

AU - Sørensen, Henrik Aage

PY - 2013

Y1 - 2013

N2 - I takt med at virksomheders omgivelser ændrer sig i et stadigt hastigere tempo, er en ny tilgang inden for strategisk ledelse ved at vinde frem: Virksomheder og erhvervsøkonomiske forskere orienterer sig i stigende grad imod det langsigtede og overordnede - og forsøger at komme på forkant med markedsudviklingen ved at udforske fremtidige trends og betingelser. Læs her om fremtidsorienteret strategisk ledelse som alternativ til klassisk her-og-nu markedsorientering. Ifølge artiklens to forfattere er vi vidne til et gryende brud i den strategiske tænkning, der hjælpes godt på vej af ny teknologi og nye muligheder for at indsamle viden og data.

AB - I takt med at virksomheders omgivelser ændrer sig i et stadigt hastigere tempo, er en ny tilgang inden for strategisk ledelse ved at vinde frem: Virksomheder og erhvervsøkonomiske forskere orienterer sig i stigende grad imod det langsigtede og overordnede - og forsøger at komme på forkant med markedsudviklingen ved at udforske fremtidige trends og betingelser. Læs her om fremtidsorienteret strategisk ledelse som alternativ til klassisk her-og-nu markedsorientering. Ifølge artiklens to forfattere er vi vidne til et gryende brud i den strategiske tænkning, der hjælpes godt på vej af ny teknologi og nye muligheder for at indsamle viden og data.

M3 - Tidsskriftartikel

VL - 23

JO - Ledelse i Dag

JF - Ledelse i Dag

SN - 0905-8966

IS - 6

ER -