Strammere retningslinjer om transfer pricing

Research output: Contribution to journalComment/debateCommunication

Abstract

Transfer pricing vedrører prisfastsættelsen på transaktioner, der foregår mellem koncernforbundne selskaber og er fortsat et tema, der nyder stort fokus hos både multinationale koncerner og skattemyndigheder. For den multinationale koncern er transfer pricing i høj grad en aktivitet, der består i at undgå dobbeltbeskatning, mens det for globale skattemyndigheder er vigtigt at sikre, at beskatningen af den økonomiske værdiskabelse, der finder sted i isolerede dele af værdikæden hos en multinational koncern, sker i overensstemmelse med gældende skatteregler.
Original languageDanish
JournalØkonomisk Ugebrev
Volume21
Issue number9
Pages (from-to)16
ISSN0909-1165
Publication statusPublished - 15 Mar 2015

Cite this

@article{808ed0f72a0d4c84aa25a1982b9e47a1,
title = "Strammere retningslinjer om transfer pricing",
abstract = "Transfer pricing vedr{\o}rer prisfasts{\ae}ttelsen p{\aa} transaktioner, der foreg{\aa}r mellem koncernforbundne selskaber og er fortsat et tema, der nyder stort fokus hos b{\aa}de multinationale koncerner og skattemyndigheder. For den multinationale koncern er transfer pricing i h{\o}j grad en aktivitet, der best{\aa}r i at undg{\aa} dobbeltbeskatning, mens det for globale skattemyndigheder er vigtigt at sikre, at beskatningen af den {\o}konomiske v{\ae}rdiskabelse, der finder sted i isolerede dele af v{\ae}rdik{\ae}den hos en multinational koncern, sker i overensstemmelse med g{\ae}ldende skatteregler.",
author = "Rossing, {Christian Plesner}",
year = "2015",
month = "3",
day = "15",
language = "Dansk",
volume = "21",
pages = "16",
journal = "{\O}konomisk Ugebrev",
issn = "0909-1165",
publisher = "Oekonomisk Ugebrev",
number = "9",

}

Strammere retningslinjer om transfer pricing. / Rossing, Christian Plesner.

In: Økonomisk Ugebrev, Vol. 21, No. 9, 15.03.2015, p. 16.

Research output: Contribution to journalComment/debateCommunication

TY - JOUR

T1 - Strammere retningslinjer om transfer pricing

AU - Rossing, Christian Plesner

PY - 2015/3/15

Y1 - 2015/3/15

N2 - Transfer pricing vedrører prisfastsættelsen på transaktioner, der foregår mellem koncernforbundne selskaber og er fortsat et tema, der nyder stort fokus hos både multinationale koncerner og skattemyndigheder. For den multinationale koncern er transfer pricing i høj grad en aktivitet, der består i at undgå dobbeltbeskatning, mens det for globale skattemyndigheder er vigtigt at sikre, at beskatningen af den økonomiske værdiskabelse, der finder sted i isolerede dele af værdikæden hos en multinational koncern, sker i overensstemmelse med gældende skatteregler.

AB - Transfer pricing vedrører prisfastsættelsen på transaktioner, der foregår mellem koncernforbundne selskaber og er fortsat et tema, der nyder stort fokus hos både multinationale koncerner og skattemyndigheder. For den multinationale koncern er transfer pricing i høj grad en aktivitet, der består i at undgå dobbeltbeskatning, mens det for globale skattemyndigheder er vigtigt at sikre, at beskatningen af den økonomiske værdiskabelse, der finder sted i isolerede dele af værdikæden hos en multinational koncern, sker i overensstemmelse med gældende skatteregler.

M3 - Kommentar/debat

VL - 21

SP - 16

JO - Økonomisk Ugebrev

JF - Økonomisk Ugebrev

SN - 0909-1165

IS - 9

ER -