Spring Servitization Conference på Copenhagen Business School

Research output: Contribution to journalJournal articleCommunication

Abstract

Over tre intense dage midt i den mest solrige maj måned i mands minde blev den 7. Spring Servitization Conference (SSC) afholdt på Copenhagen Business School. Konferencen er forankret ved The Advanced Services Group på Aston Business School i Birmingham, og det var blot anden gang, den afholdes uden for Storbritannien. Sidste år blev konferencen afviklet under høj sol i Luzern i Schweiz, mens det i år var Servitization-teamet på CBS, der var værter, og de gamle ovnhaller i den tidligere kongelige porcelænsfabrik, der udgjorde kulissen.
Original languageDanish
JournalEffektivitet
Issue number2
Pages (from-to)30-31
Number of pages2
ISSN0903-2266
Publication statusPublished - 2018

Cite this

@article{d3e1fc451c784832b5edba1ff51f8779,
title = "Spring Servitization Conference p{\aa} Copenhagen Business School",
abstract = "Over tre intense dage midt i den mest solrige maj m{\aa}ned i mands minde blev den 7. Spring Servitization Conference (SSC) afholdt p{\aa} Copenhagen Business School. Konferencen er forankret ved The Advanced Services Group p{\aa} Aston Business School i Birmingham, og det var blot anden gang, den afholdes uden for Storbritannien. Sidste {\aa}r blev konferencen afviklet under h{\o}j sol i Luzern i Schweiz, mens det i {\aa}r var Servitization-teamet p{\aa} CBS, der var v{\ae}rter, og de gamle ovnhaller i den tidligere kongelige porcel{\ae}nsfabrik, der udgjorde kulissen.",
author = "Thomas Frandsen",
year = "2018",
language = "Dansk",
pages = "30--31",
journal = "Effektivitet",
issn = "0903-2266",
number = "2",

}

Spring Servitization Conference på Copenhagen Business School. / Frandsen, Thomas.

In: Effektivitet, No. 2, 2018, p. 30-31.

Research output: Contribution to journalJournal articleCommunication

TY - JOUR

T1 - Spring Servitization Conference på Copenhagen Business School

AU - Frandsen, Thomas

PY - 2018

Y1 - 2018

N2 - Over tre intense dage midt i den mest solrige maj måned i mands minde blev den 7. Spring Servitization Conference (SSC) afholdt på Copenhagen Business School. Konferencen er forankret ved The Advanced Services Group på Aston Business School i Birmingham, og det var blot anden gang, den afholdes uden for Storbritannien. Sidste år blev konferencen afviklet under høj sol i Luzern i Schweiz, mens det i år var Servitization-teamet på CBS, der var værter, og de gamle ovnhaller i den tidligere kongelige porcelænsfabrik, der udgjorde kulissen.

AB - Over tre intense dage midt i den mest solrige maj måned i mands minde blev den 7. Spring Servitization Conference (SSC) afholdt på Copenhagen Business School. Konferencen er forankret ved The Advanced Services Group på Aston Business School i Birmingham, og det var blot anden gang, den afholdes uden for Storbritannien. Sidste år blev konferencen afviklet under høj sol i Luzern i Schweiz, mens det i år var Servitization-teamet på CBS, der var værter, og de gamle ovnhaller i den tidligere kongelige porcelænsfabrik, der udgjorde kulissen.

UR - https://sfx-45cbs.hosted.exlibrisgroup.com/45cbs?url_ver=Z39.88-2004&url_ctx_fmt=info:ofi/fmt:kev:mtx:ctx&ctx_enc=info:ofi/enc:UTF-8&ctx_ver=Z39.88-2004&rfr_id=info:sid/sfxit.com:azlist&sfx.ignore_date_threshold=1&rft.object_id=1000000000393986&rft.object_portfolio_id=&svc.holdings=yes&svc.fulltext=yes

M3 - Tidsskriftartikel

SP - 30

EP - 31

JO - Effektivitet

JF - Effektivitet

SN - 0903-2266

IS - 2

ER -