Skal du stadig frygte at blive disruptet? Tech fra toppen (1)

Jan Damsgaard (Performer), Lars Jacobsen (Producer), Torben Ruberg (Producer)

Research output: Non-textual formSound/Visual production (digital)Communication

Abstract

Hvad blev der af disruption? Den teknologi-drevne udvikling, der knækkede nakken på Nokia og Kodak – og som for et par år siden var den store trussel mod de etablerede virksomheder. Det har professor, forfatter og medlem af Disruptionrådet, Jan Damsgaard fra CBS, et bud på. Og han er bekymret. For Jan Damsgaard ser en nær fremtid, hvor store danske virksomheder er truet på indtjening og væksten: ”Vi står i orkanens øje. På vej ind i orkanen er der meget turbulent, og det er der, hvor vi har set små virksomheder vokse op og blive utroligt værdifulde." "Vejen ud af orkanens øje vil være kendetegnet ved, at nogle af de store velrenomerede virksomheders forretningsmodeller bliver disruptet. Og så får de meget svært ved at holde indtjeningen og væksten. Det kan endda være, at nogle af dem vil gå under."
Original languageDanish
Publication date16 Feb 2018
Place of PublicationHerlev
Media of outputPodcasts
Size32:56
Publication statusPublished - 16 Feb 2018

Cite this

Damsgaard, J. (Performer), Jacobsen, L. (Producer), & Ruberg, T. (Producer). (2018). Skal du stadig frygte at blive disruptet? Tech fra toppen (1). Sound/Visual production (digital), Herlev: Computerworld A/S. Retrieved from https://www.computerworld.dk/art/243177/tech-fra-toppen-podcast-om-ledelse-teknologi-og-forretning-fra-computerworld
Damsgaard, Jan (Performer) ; Jacobsen, Lars (Producer) ; Ruberg, Torben (Producer). / Skal du stadig frygte at blive disruptet? Tech fra toppen (1). [Sound/Visual production (digital)].
@misc{1133e51a148445c292f10570d1a3a95d,
title = "Skal du stadig frygte at blive disruptet?: Tech fra toppen (1)",
abstract = "Hvad blev der af disruption? Den teknologi-drevne udvikling, der kn{\ae}kkede nakken p{\aa} Nokia og Kodak – og som for et par {\aa}r siden var den store trussel mod de etablerede virksomheder. Det har professor, forfatter og medlem af Disruptionr{\aa}det, Jan Damsgaard fra CBS, et bud p{\aa}. Og han er bekymret. For Jan Damsgaard ser en n{\ae}r fremtid, hvor store danske virksomheder er truet p{\aa} indtjening og v{\ae}ksten: ”Vi st{\aa}r i orkanens {\o}je. P{\aa} vej ind i orkanen er der meget turbulent, og det er der, hvor vi har set sm{\aa} virksomheder vokse op og blive utroligt v{\ae}rdifulde.{"} {"}Vejen ud af orkanens {\o}je vil v{\ae}re kendetegnet ved, at nogle af de store velrenomerede virksomheders forretningsmodeller bliver disruptet. Og s{\aa} f{\aa}r de meget sv{\ae}rt ved at holde indtjeningen og v{\ae}ksten. Det kan endda v{\ae}re, at nogle af dem vil g{\aa} under.{"}",
author = "Jan Damsgaard and Lars Jacobsen and Torben Ruberg",
year = "2018",
month = "2",
day = "16",
language = "Dansk",
publisher = "Computerworld A/S",
address = "Danmark",

}

Damsgaard, J, Jacobsen, L & Ruberg, T, Skal du stadig frygte at blive disruptet? Tech fra toppen (1), 2018, Sound/Visual production (digital), Computerworld A/S, Herlev.
Skal du stadig frygte at blive disruptet? Tech fra toppen (1). Damsgaard, Jan (Performer); Jacobsen, Lars (Producer); Ruberg, Torben (Producer). 2018. Herlev : Computerworld A/S.

Research output: Non-textual formSound/Visual production (digital)Communication

TY - ADVS

T1 - Skal du stadig frygte at blive disruptet?

T2 - Tech fra toppen (1)

A2 - Damsgaard, Jan

A2 - Jacobsen, Lars

A2 - Ruberg, Torben

PY - 2018/2/16

Y1 - 2018/2/16

N2 - Hvad blev der af disruption? Den teknologi-drevne udvikling, der knækkede nakken på Nokia og Kodak – og som for et par år siden var den store trussel mod de etablerede virksomheder. Det har professor, forfatter og medlem af Disruptionrådet, Jan Damsgaard fra CBS, et bud på. Og han er bekymret. For Jan Damsgaard ser en nær fremtid, hvor store danske virksomheder er truet på indtjening og væksten: ”Vi står i orkanens øje. På vej ind i orkanen er der meget turbulent, og det er der, hvor vi har set små virksomheder vokse op og blive utroligt værdifulde." "Vejen ud af orkanens øje vil være kendetegnet ved, at nogle af de store velrenomerede virksomheders forretningsmodeller bliver disruptet. Og så får de meget svært ved at holde indtjeningen og væksten. Det kan endda være, at nogle af dem vil gå under."

AB - Hvad blev der af disruption? Den teknologi-drevne udvikling, der knækkede nakken på Nokia og Kodak – og som for et par år siden var den store trussel mod de etablerede virksomheder. Det har professor, forfatter og medlem af Disruptionrådet, Jan Damsgaard fra CBS, et bud på. Og han er bekymret. For Jan Damsgaard ser en nær fremtid, hvor store danske virksomheder er truet på indtjening og væksten: ”Vi står i orkanens øje. På vej ind i orkanen er der meget turbulent, og det er der, hvor vi har set små virksomheder vokse op og blive utroligt værdifulde." "Vejen ud af orkanens øje vil være kendetegnet ved, at nogle af de store velrenomerede virksomheders forretningsmodeller bliver disruptet. Og så får de meget svært ved at holde indtjeningen og væksten. Det kan endda være, at nogle af dem vil gå under."

M3 - Lyd og/eller billed produktion (digital)

PB - Computerworld A/S

CY - Herlev

ER -

Damsgaard J (Performer), Jacobsen L (Producer), Ruberg T (Producer). Skal du stadig frygte at blive disruptet? Tech fra toppen (1) Herlev: Computerworld A/S. 2018.