Salget af aktier i DONG

Research output: Contribution to journalJournal articleResearchpeer-review

Abstract

Salget af en del af aktierne i DONG Energy har trukket store overskrifter den seneste tid i både ind- og udland og har haft betydelige politiske konsekvenser. Denne artikel behandler mange af de argumenter, der har været fremført for og imod salget. Samlet konkluderer artiklen, at debatten om salget til Goldman Sachs har været præget af misforståelser og forkerte argumenter. Omvendt er det også svært at se formålet med, at staten skal sælge på så komplicerede vilkår i stedet for selv at indskyde den manglende egenkapital.
Original languageDanish
JournalFinans/Invest
Issue number2
Pages (from-to)15-22
ISSN0106-1798
Publication statusPublished - 2014

Cite this

@article{52075660717f41de8b3d55fe95c4f95e,
title = "Salget af aktier i DONG",
abstract = "Salget af en del af aktierne i DONG Energy har trukket store overskrifter den seneste tid i b{\aa}de ind- og udland og har haft betydelige politiske konsekvenser. Denne artikel behandler mange af de argumenter, der har v{\ae}ret fremf{\o}rt for og imod salget. Samlet konkluderer artiklen, at debatten om salget til Goldman Sachs har v{\ae}ret pr{\ae}get af misforst{\aa}elser og forkerte argumenter. Omvendt er det ogs{\aa} sv{\ae}rt at se form{\aa}let med, at staten skal s{\ae}lge p{\aa} s{\aa} komplicerede vilk{\aa}r i stedet for selv at indskyde den manglende egenkapital.",
author = "Bechmann, {Ken L.} and Michael M{\o}ller and Nielsen, {Niels Christian}",
year = "2014",
language = "Dansk",
pages = "15--22",
journal = "Finans/Invest",
issn = "0106-1798",
number = "2",

}

Salget af aktier i DONG. / Bechmann, Ken L.; Møller, Michael; Nielsen, Niels Christian.

In: Finans/Invest, No. 2, 2014, p. 15-22.

Research output: Contribution to journalJournal articleResearchpeer-review

TY - JOUR

T1 - Salget af aktier i DONG

AU - Bechmann, Ken L.

AU - Møller, Michael

AU - Nielsen, Niels Christian

PY - 2014

Y1 - 2014

N2 - Salget af en del af aktierne i DONG Energy har trukket store overskrifter den seneste tid i både ind- og udland og har haft betydelige politiske konsekvenser. Denne artikel behandler mange af de argumenter, der har været fremført for og imod salget. Samlet konkluderer artiklen, at debatten om salget til Goldman Sachs har været præget af misforståelser og forkerte argumenter. Omvendt er det også svært at se formålet med, at staten skal sælge på så komplicerede vilkår i stedet for selv at indskyde den manglende egenkapital.

AB - Salget af en del af aktierne i DONG Energy har trukket store overskrifter den seneste tid i både ind- og udland og har haft betydelige politiske konsekvenser. Denne artikel behandler mange af de argumenter, der har været fremført for og imod salget. Samlet konkluderer artiklen, at debatten om salget til Goldman Sachs har været præget af misforståelser og forkerte argumenter. Omvendt er det også svært at se formålet med, at staten skal sælge på så komplicerede vilkår i stedet for selv at indskyde den manglende egenkapital.

M3 - Tidsskriftartikel

SP - 15

EP - 22

JO - Finans/Invest

JF - Finans/Invest

SN - 0106-1798

IS - 2

ER -