Sådan oversætter I jeres strategi til mål med mening

Research output: Other contributionNet publication - Internet publicationCommunication

Abstract

I dele af den offentlige sektor er der en udbredt utilfredshed med resultatmålinger og dokumentationskrav i bred forstand. De opleves af mange som bureaukratiske og bestemt udefra – som en administrativ byrde, der stjæler tid fra kerneopgaven uden at tilføre værdi. I denne artikel får du anbefalinger til at sætte mål, der giver mening.
Original languageDanish
Publication date17 Feb 2017
Publication statusPublished - 17 Feb 2017

Cite this

@misc{b4a295aee3fa4f61a3718581b98993dc,
title = "S{\aa}dan overs{\ae}tter I jeres strategi til m{\aa}l med mening",
abstract = "I dele af den offentlige sektor er der en udbredt utilfredshed med resultatm{\aa}linger og dokumentationskrav i bred forstand. De opleves af mange som bureaukratiske og bestemt udefra – som en administrativ byrde, der stj{\ae}ler tid fra kerneopgaven uden at tilf{\o}re v{\ae}rdi. I denne artikel f{\aa}r du anbefalinger til at s{\ae}tte m{\aa}l, der giver mening.",
author = "{Raastrup Kristensen}, Anders",
year = "2017",
month = "2",
day = "17",
language = "Dansk",
type = "Other",

}

Sådan oversætter I jeres strategi til mål med mening. / Raastrup Kristensen, Anders.

2017, Artikel.

Research output: Other contributionNet publication - Internet publicationCommunication

TY - ICOMM

T1 - Sådan oversætter I jeres strategi til mål med mening

AU - Raastrup Kristensen, Anders

PY - 2017/2/17

Y1 - 2017/2/17

N2 - I dele af den offentlige sektor er der en udbredt utilfredshed med resultatmålinger og dokumentationskrav i bred forstand. De opleves af mange som bureaukratiske og bestemt udefra – som en administrativ byrde, der stjæler tid fra kerneopgaven uden at tilføre værdi. I denne artikel får du anbefalinger til at sætte mål, der giver mening.

AB - I dele af den offentlige sektor er der en udbredt utilfredshed med resultatmålinger og dokumentationskrav i bred forstand. De opleves af mange som bureaukratiske og bestemt udefra – som en administrativ byrde, der stjæler tid fra kerneopgaven uden at tilføre værdi. I denne artikel får du anbefalinger til at sætte mål, der giver mening.

M3 - Udgivelser på nettet - Net-publikation

ER -