Robotten, min best friend forever

  Research output: Other contributionNet publication - Internet publicationCommunication

  Abstract

  Er din næste kammesjuk en computer? Om et par år er det ikke svært at forestille sig en virkelighed, hvor vi kan tale med vores computer, som var det en person. Udviklingen peger allerede i den retning, men som det ser ud nu, er vores digitale venner bare lidt for rigide og tørre. Hvad skal der til, før computeren bliver en fuldbyrdet - og menneskelig del - af hverdagen?
  Original languageDanish
  Publication date19 May 2016
  Publication statusPublished - 19 May 2016

  Cite this

  @misc{33c5b27f88bb49ee8264710bdffc8c5e,
  title = "Robotten, min best friend forever",
  abstract = "Er din n{\ae}ste kammesjuk en computer? Om et par {\aa}r er det ikke sv{\ae}rt at forestille sig en virkelighed, hvor vi kan tale med vores computer, som var det en person. Udviklingen peger allerede i den retning, men som det ser ud nu, er vores digitale venner bare lidt for rigide og t{\o}rre. Hvad skal der til, f{\o}r computeren bliver en fuldbyrdet - og menneskelig del - af hverdagen?",
  author = "Mads B{\o}dker",
  year = "2016",
  month = "5",
  day = "19",
  language = "Dansk",
  type = "Other",

  }

  Robotten, min best friend forever. / Bødker, Mads.

  2016, Artikel.

  Research output: Other contributionNet publication - Internet publicationCommunication

  TY - ICOMM

  T1 - Robotten, min best friend forever

  AU - Bødker, Mads

  PY - 2016/5/19

  Y1 - 2016/5/19

  N2 - Er din næste kammesjuk en computer? Om et par år er det ikke svært at forestille sig en virkelighed, hvor vi kan tale med vores computer, som var det en person. Udviklingen peger allerede i den retning, men som det ser ud nu, er vores digitale venner bare lidt for rigide og tørre. Hvad skal der til, før computeren bliver en fuldbyrdet - og menneskelig del - af hverdagen?

  AB - Er din næste kammesjuk en computer? Om et par år er det ikke svært at forestille sig en virkelighed, hvor vi kan tale med vores computer, som var det en person. Udviklingen peger allerede i den retning, men som det ser ud nu, er vores digitale venner bare lidt for rigide og tørre. Hvad skal der til, før computeren bliver en fuldbyrdet - og menneskelig del - af hverdagen?

  M3 - Udgivelser på nettet - Net-publikation

  ER -