Refleksioner om evalueringsanvendelsens kontekst

Steven Højlund

  Research output: Contribution to journalJournal articleCommunication

  Abstract

  Denne artikel er baseret på et oplæg afholdt på DES's årskonference 2012 i Kolding. Artiklen er teoretisk og stiller spørgsmål ved, om evalueringslitteraturen har et tilfredsstillende svar på, hvorfor evaluering somme tider ikke anvendes eller kun anvendes symbolsk. Desuden forsøger artiklen at opstille en model, som tager organisatoriske kontekstuelle faktorer med i betragtning, når evalueringsanvendelse forklares. Formålet med artiklen er at tilskynde til refleksion angående evalueringers anvendelse og ikke-anvendelse i organisationer.
  Original languageDanish
  JournalEvalueringsNyt
  Issue number29
  Pages (from-to)4-8
  Publication statusPublished - May 2013

  Cite this

  Højlund, Steven. / Refleksioner om evalueringsanvendelsens kontekst. In: EvalueringsNyt. 2013 ; No. 29. pp. 4-8.
  @article{3e109e7418bf4fd28ecb1228a15c3381,
  title = "Refleksioner om evalueringsanvendelsens kontekst",
  abstract = "Denne artikel er baseret p{\aa} et opl{\ae}g afholdt p{\aa} DES's {\aa}rskonference 2012 i Kolding. Artiklen er teoretisk og stiller sp{\o}rgsm{\aa}l ved, om evalueringslitteraturen har et tilfredsstillende svar p{\aa}, hvorfor evaluering somme tider ikke anvendes eller kun anvendes symbolsk. Desuden fors{\o}ger artiklen at opstille en model, som tager organisatoriske kontekstuelle faktorer med i betragtning, n{\aa}r evalueringsanvendelse forklares. Form{\aa}let med artiklen er at tilskynde til refleksion ang{\aa}ende evalueringers anvendelse og ikke-anvendelse i organisationer.",
  author = "Steven H{\o}jlund",
  year = "2013",
  month = "5",
  language = "Dansk",
  pages = "4--8",
  journal = "EvalueringsNyt",
  publisher = "Dansk Evaluerings Selskab",
  number = "29",

  }

  Refleksioner om evalueringsanvendelsens kontekst. / Højlund, Steven.

  In: EvalueringsNyt, No. 29, 05.2013, p. 4-8.

  Research output: Contribution to journalJournal articleCommunication

  TY - JOUR

  T1 - Refleksioner om evalueringsanvendelsens kontekst

  AU - Højlund, Steven

  PY - 2013/5

  Y1 - 2013/5

  N2 - Denne artikel er baseret på et oplæg afholdt på DES's årskonference 2012 i Kolding. Artiklen er teoretisk og stiller spørgsmål ved, om evalueringslitteraturen har et tilfredsstillende svar på, hvorfor evaluering somme tider ikke anvendes eller kun anvendes symbolsk. Desuden forsøger artiklen at opstille en model, som tager organisatoriske kontekstuelle faktorer med i betragtning, når evalueringsanvendelse forklares. Formålet med artiklen er at tilskynde til refleksion angående evalueringers anvendelse og ikke-anvendelse i organisationer.

  AB - Denne artikel er baseret på et oplæg afholdt på DES's årskonference 2012 i Kolding. Artiklen er teoretisk og stiller spørgsmål ved, om evalueringslitteraturen har et tilfredsstillende svar på, hvorfor evaluering somme tider ikke anvendes eller kun anvendes symbolsk. Desuden forsøger artiklen at opstille en model, som tager organisatoriske kontekstuelle faktorer med i betragtning, når evalueringsanvendelse forklares. Formålet med artiklen er at tilskynde til refleksion angående evalueringers anvendelse og ikke-anvendelse i organisationer.

  M3 - Tidsskriftartikel

  SP - 4

  EP - 8

  JO - EvalueringsNyt

  JF - EvalueringsNyt

  IS - 29

  ER -