Procesforbedringer i sundhedsvæsenet

  Research output: Book/ReportBookResearchpeer-review

  Abstract

  Formålet med denne fremstilling er at give et erfaringsbaseret indblik i, hvordan procesforbedringer gennemføres i sundhedsvæsenet. Målgruppen er sundhedspersonale, som søger viden om, og inspiration til, denne form for organisationsforandringer. Det er dog ikke en facitliste over at opnå succesfulde forbedringer. Gennemførelsen af procesforbedringer må tage udgangspunkt i den enkelte organisations behov, ressourcer og betingelser. Bogen giver et overblik over hele forløbet fra idé til gennemførelsen er færdig, og videregiver erfaringerne med hvad der virkede og hvad der ikke virkede. Bygger primært på erfaringerne fra en række procesforbedrings- og leanprojekter i Region Sjælland. Beskriver nogle af de vigtigste begivenheder og aktiviteter i et procesforbedringsprojekt, samt at påpege den afgørende succesfaktor; nemlig at organisationen fortsætter med at tænke i forbedringer og nye løsninger - det er en fortsat rejse og ikke en bestemt destination.
  Original languageDanish
  Place of PublicationKøbenhavn
  PublisherDjøf Forlag
  Number of pages116
  ISBN (Print)9788757430660
  Publication statusPublished - 2013

  Cite this

  Huniche, M., & Gjerdrum Pedersen, E. R. (2013). Procesforbedringer i sundhedsvæsenet. København: Djøf Forlag.
  Huniche, Mahad ; Gjerdrum Pedersen, Esben Rahbek. / Procesforbedringer i sundhedsvæsenet. København : Djøf Forlag, 2013. 116 p.
  @book{e617ed93cccb4fd3b26bae4108c8eac0,
  title = "Procesforbedringer i sundhedsv{\ae}senet",
  abstract = "Form{\aa}let med denne fremstilling er at give et erfaringsbaseret indblik i, hvordan procesforbedringer gennemf{\o}res i sundhedsv{\ae}senet. M{\aa}lgruppen er sundhedspersonale, som s{\o}ger viden om, og inspiration til, denne form for organisationsforandringer. Det er dog ikke en facitliste over at opn{\aa} succesfulde forbedringer. Gennemf{\o}relsen af procesforbedringer m{\aa} tage udgangspunkt i den enkelte organisations behov, ressourcer og betingelser. Bogen giver et overblik over hele forl{\o}bet fra id{\'e} til gennemf{\o}relsen er f{\ae}rdig, og videregiver erfaringerne med hvad der virkede og hvad der ikke virkede. Bygger prim{\ae}rt p{\aa} erfaringerne fra en r{\ae}kke procesforbedrings- og leanprojekter i Region Sj{\ae}lland. Beskriver nogle af de vigtigste begivenheder og aktiviteter i et procesforbedringsprojekt, samt at p{\aa}pege den afg{\o}rende succesfaktor; nemlig at organisationen forts{\ae}tter med at t{\ae}nke i forbedringer og nye l{\o}sninger - det er en fortsat rejse og ikke en bestemt destination.",
  keywords = "Sundhedsv{\ae}sen, Procesledelse, Projektorganisation, Procesevaluering",
  author = "Mahad Huniche and {Gjerdrum Pedersen}, {Esben Rahbek}",
  year = "2013",
  language = "Dansk",
  isbn = "9788757430660",
  publisher = "Dj{\o}f Forlag",
  address = "Danmark",

  }

  Huniche, M & Gjerdrum Pedersen, ER 2013, Procesforbedringer i sundhedsvæsenet. Djøf Forlag, København.

  Procesforbedringer i sundhedsvæsenet. / Huniche, Mahad ; Gjerdrum Pedersen, Esben Rahbek.

  København : Djøf Forlag, 2013. 116 p.

  Research output: Book/ReportBookResearchpeer-review

  TY - BOOK

  T1 - Procesforbedringer i sundhedsvæsenet

  AU - Huniche, Mahad

  AU - Gjerdrum Pedersen, Esben Rahbek

  PY - 2013

  Y1 - 2013

  N2 - Formålet med denne fremstilling er at give et erfaringsbaseret indblik i, hvordan procesforbedringer gennemføres i sundhedsvæsenet. Målgruppen er sundhedspersonale, som søger viden om, og inspiration til, denne form for organisationsforandringer. Det er dog ikke en facitliste over at opnå succesfulde forbedringer. Gennemførelsen af procesforbedringer må tage udgangspunkt i den enkelte organisations behov, ressourcer og betingelser. Bogen giver et overblik over hele forløbet fra idé til gennemførelsen er færdig, og videregiver erfaringerne med hvad der virkede og hvad der ikke virkede. Bygger primært på erfaringerne fra en række procesforbedrings- og leanprojekter i Region Sjælland. Beskriver nogle af de vigtigste begivenheder og aktiviteter i et procesforbedringsprojekt, samt at påpege den afgørende succesfaktor; nemlig at organisationen fortsætter med at tænke i forbedringer og nye løsninger - det er en fortsat rejse og ikke en bestemt destination.

  AB - Formålet med denne fremstilling er at give et erfaringsbaseret indblik i, hvordan procesforbedringer gennemføres i sundhedsvæsenet. Målgruppen er sundhedspersonale, som søger viden om, og inspiration til, denne form for organisationsforandringer. Det er dog ikke en facitliste over at opnå succesfulde forbedringer. Gennemførelsen af procesforbedringer må tage udgangspunkt i den enkelte organisations behov, ressourcer og betingelser. Bogen giver et overblik over hele forløbet fra idé til gennemførelsen er færdig, og videregiver erfaringerne med hvad der virkede og hvad der ikke virkede. Bygger primært på erfaringerne fra en række procesforbedrings- og leanprojekter i Region Sjælland. Beskriver nogle af de vigtigste begivenheder og aktiviteter i et procesforbedringsprojekt, samt at påpege den afgørende succesfaktor; nemlig at organisationen fortsætter med at tænke i forbedringer og nye løsninger - det er en fortsat rejse og ikke en bestemt destination.

  KW - Sundhedsvæsen

  KW - Procesledelse

  KW - Projektorganisation

  KW - Procesevaluering

  M3 - Bog

  SN - 9788757430660

  BT - Procesforbedringer i sundhedsvæsenet

  PB - Djøf Forlag

  CY - København

  ER -

  Huniche M, Gjerdrum Pedersen ER. Procesforbedringer i sundhedsvæsenet. København: Djøf Forlag, 2013. 116 p.