Pipelines på universiteter og i ledelse

Translated title of the contribution: Pipelines in Academia and Leadership

Peter Møllgaard

Research output: Other contributionNet publication - Internet publicationCommunication

Abstract

At a university, people are the most important resource. You would probably say that about many companies, but academics, and society in general, invest huge amounts of time and resources in the personal development of these academics to become experts in their fields. The continued development of academics – and of those who lead them – is of paramount importance to the continued performance and impact of universities and business schools.
Original languageDanish
Publication date6 Jun 2016
Publication statusPublished - 6 Jun 2016

Cite this

Møllgaard, P. (2016, Jun 6). Pipelines på universiteter og i ledelse.
Møllgaard, Peter. / Pipelines på universiteter og i ledelse. 2016.
@misc{bc3d264596324f799a8522c32cc3a8cf,
title = "Pipelines p{\aa} universiteter og i ledelse",
abstract = "P{\aa} et universitet er mennesker den allervigtigste ressource. Det siger man sikkert i mange virksomheder, men forskere og samfundet investerer enorme m{\ae}ngder tid og ressourcer for at de samme forskere kan blive eksperter inden for deres respektive omr{\aa}der. Den fortsatte udvikling af forskere - og dem, som leder forskerne - er altafg{\o}rende for universiteternes og handelsh{\o}jskolernes fortsatte arbejde og indflydelse.",
author = "Peter M{\o}llgaard",
year = "2016",
month = "6",
day = "6",
language = "Dansk",
type = "Other",

}

Pipelines på universiteter og i ledelse. / Møllgaard, Peter.

2016, Artikel.

Research output: Other contributionNet publication - Internet publicationCommunication

TY - ICOMM

T1 - Pipelines på universiteter og i ledelse

AU - Møllgaard, Peter

PY - 2016/6/6

Y1 - 2016/6/6

N2 - På et universitet er mennesker den allervigtigste ressource. Det siger man sikkert i mange virksomheder, men forskere og samfundet investerer enorme mængder tid og ressourcer for at de samme forskere kan blive eksperter inden for deres respektive områder. Den fortsatte udvikling af forskere - og dem, som leder forskerne - er altafgørende for universiteternes og handelshøjskolernes fortsatte arbejde og indflydelse.

AB - På et universitet er mennesker den allervigtigste ressource. Det siger man sikkert i mange virksomheder, men forskere og samfundet investerer enorme mængder tid og ressourcer for at de samme forskere kan blive eksperter inden for deres respektive områder. Den fortsatte udvikling af forskere - og dem, som leder forskerne - er altafgørende for universiteternes og handelshøjskolernes fortsatte arbejde og indflydelse.

M3 - Udgivelser på nettet - Net-publikation

ER -