Peter Møllgaard: Internationale markeder skal sikre forsyningssikkerhed

Peter Møllgaard

Research output: Other contributionNet publication - Internet publicationCommunication

Abstract

Den grønne omstilling og forsyningssikkerheden kan og skal sikres via øget samarbejde over grænserne og baseres på energy-only-modellen.
Det var Energikommissionens anbefaling til et af de centrale strategiske valg i energi- og klimapolitikken. Det repræsenterer i sig selv en ny kurs i energipolitikken: Hidtil har den grønne omstilling i høj grad været styret af støttesystemer.
Original languageDanish
Publication date2017
Publication statusPublished - 2017

Cite this

@misc{97e096cfe896407e9531b1331a0bf3f3,
title = "Peter M{\o}llgaard: Internationale markeder skal sikre forsyningssikkerhed",
abstract = "Den gr{\o}nne omstilling og forsyningssikkerheden kan og skal sikres via {\o}get samarbejde over gr{\ae}nserne og baseres p{\aa} energy-only-modellen.Det var Energikommissionens anbefaling til et af de centrale strategiske valg i energi- og klimapolitikken. Det repr{\ae}senterer i sig selv en ny kurs i energipolitikken: Hidtil har den gr{\o}nne omstilling i h{\o}j grad v{\ae}ret styret af st{\o}ttesystemer.",
author = "Peter M{\o}llgaard",
year = "2017",
language = "Dansk",
type = "Other",

}

Peter Møllgaard : Internationale markeder skal sikre forsyningssikkerhed. / Møllgaard, Peter.

2017, Debat.

Research output: Other contributionNet publication - Internet publicationCommunication

TY - ICOMM

T1 - Peter Møllgaard

T2 - Internationale markeder skal sikre forsyningssikkerhed

AU - Møllgaard, Peter

PY - 2017

Y1 - 2017

N2 - Den grønne omstilling og forsyningssikkerheden kan og skal sikres via øget samarbejde over grænserne og baseres på energy-only-modellen.Det var Energikommissionens anbefaling til et af de centrale strategiske valg i energi- og klimapolitikken. Det repræsenterer i sig selv en ny kurs i energipolitikken: Hidtil har den grønne omstilling i høj grad været styret af støttesystemer.

AB - Den grønne omstilling og forsyningssikkerheden kan og skal sikres via øget samarbejde over grænserne og baseres på energy-only-modellen.Det var Energikommissionens anbefaling til et af de centrale strategiske valg i energi- og klimapolitikken. Det repræsenterer i sig selv en ny kurs i energipolitikken: Hidtil har den grønne omstilling i høj grad været styret af støttesystemer.

M3 - Udgivelser på nettet - Net-publikation

ER -