Organisering i en verden i bevægelse

Research output: Book/ReportBookResearch

Abstract

Organisering i en verden i bevægelse tager læseren med derind hvor organisatoriske handlinger, hændelser, dramaer, successer og relationer reelt udspiller sig. Bogens udgangspunkt er et proces- og praksisperspektiv, som giver en forståelse af den faktiske dynamik og kompleksitet som præger organisationer. Organisering i en verden i bevægelse tager læseren med derind hvor organisatoriske handlinger, hændelser, dramaer, successer og relationer reelt udspiller sig. Bogens udgangspunkt er et proces- og praksisperspektiv, som giver en forståelse af den faktiske dynamik og kompleksitet som præger organisationer. Organisering i en verden i bevægelse er især skrevet til studerende inden for organisations- og ledelsesfag, men er også nyttig for ledere, konsulenter, og andre, som ønsker at forstå strategi og forandring fra et procesperspektiv. Bogen giver en introduktion til organisering og organisationer, som gør den særligt velegnet til at spille sammen med andre bøger og artikler på området.
Original languageDanish
Place of PublicationFrederiksberg
PublisherSamfundslitteratur
Number of pages317
ISBN (Electronic)9788759327098
Publication statusPublished - 2018

Cite this

Hernes, T., & Bévort, F. (2018). Organisering i en verden i bevægelse. Frederiksberg: Samfundslitteratur.
Hernes, Tor ; Bévort, Frans. / Organisering i en verden i bevægelse. Frederiksberg : Samfundslitteratur, 2018. 317 p.
@book{a6e0c0a61a3647e6a7903fcc3f06d234,
title = "Organisering i en verden i bev{\ae}gelse",
abstract = "Organisering i en verden i bev{\ae}gelse tager l{\ae}seren med derind hvor organisatoriske handlinger, h{\ae}ndelser, dramaer, successer og relationer reelt udspiller sig. Bogens udgangspunkt er et proces- og praksisperspektiv, som giver en forst{\aa}else af den faktiske dynamik og kompleksitet som pr{\ae}ger organisationer. Organisering i en verden i bev{\ae}gelse tager l{\ae}seren med derind hvor organisatoriske handlinger, h{\ae}ndelser, dramaer, successer og relationer reelt udspiller sig. Bogens udgangspunkt er et proces- og praksisperspektiv, som giver en forst{\aa}else af den faktiske dynamik og kompleksitet som pr{\ae}ger organisationer. Organisering i en verden i bev{\ae}gelse er is{\ae}r skrevet til studerende inden for organisations- og ledelsesfag, men er ogs{\aa} nyttig for ledere, konsulenter, og andre, som {\o}nsker at forst{\aa} strategi og forandring fra et procesperspektiv. Bogen giver en introduktion til organisering og organisationer, som g{\o}r den s{\ae}rligt velegnet til at spille sammen med andre b{\o}ger og artikler p{\aa} omr{\aa}det.",
author = "Tor Hernes and Frans B{\'e}vort",
year = "2018",
language = "Dansk",
publisher = "Samfundslitteratur",
address = "Danmark",

}

Hernes, T & Bévort, F 2018, Organisering i en verden i bevægelse. Samfundslitteratur, Frederiksberg.

Organisering i en verden i bevægelse. / Hernes, Tor; Bévort, Frans.

Frederiksberg : Samfundslitteratur, 2018. 317 p.

Research output: Book/ReportBookResearch

TY - BOOK

T1 - Organisering i en verden i bevægelse

AU - Hernes, Tor

AU - Bévort, Frans

PY - 2018

Y1 - 2018

N2 - Organisering i en verden i bevægelse tager læseren med derind hvor organisatoriske handlinger, hændelser, dramaer, successer og relationer reelt udspiller sig. Bogens udgangspunkt er et proces- og praksisperspektiv, som giver en forståelse af den faktiske dynamik og kompleksitet som præger organisationer. Organisering i en verden i bevægelse tager læseren med derind hvor organisatoriske handlinger, hændelser, dramaer, successer og relationer reelt udspiller sig. Bogens udgangspunkt er et proces- og praksisperspektiv, som giver en forståelse af den faktiske dynamik og kompleksitet som præger organisationer. Organisering i en verden i bevægelse er især skrevet til studerende inden for organisations- og ledelsesfag, men er også nyttig for ledere, konsulenter, og andre, som ønsker at forstå strategi og forandring fra et procesperspektiv. Bogen giver en introduktion til organisering og organisationer, som gør den særligt velegnet til at spille sammen med andre bøger og artikler på området.

AB - Organisering i en verden i bevægelse tager læseren med derind hvor organisatoriske handlinger, hændelser, dramaer, successer og relationer reelt udspiller sig. Bogens udgangspunkt er et proces- og praksisperspektiv, som giver en forståelse af den faktiske dynamik og kompleksitet som præger organisationer. Organisering i en verden i bevægelse tager læseren med derind hvor organisatoriske handlinger, hændelser, dramaer, successer og relationer reelt udspiller sig. Bogens udgangspunkt er et proces- og praksisperspektiv, som giver en forståelse af den faktiske dynamik og kompleksitet som præger organisationer. Organisering i en verden i bevægelse er især skrevet til studerende inden for organisations- og ledelsesfag, men er også nyttig for ledere, konsulenter, og andre, som ønsker at forstå strategi og forandring fra et procesperspektiv. Bogen giver en introduktion til organisering og organisationer, som gør den særligt velegnet til at spille sammen med andre bøger og artikler på området.

UR - https://primo.kb.dk/primo-explore/fulldisplay?docid=CBS01000943737&context=L&vid=CBS&search_scope=Blended&tab=default_tab&lang=da_DK

M3 - Bog

BT - Organisering i en verden i bevægelse

PB - Samfundslitteratur

CY - Frederiksberg

ER -

Hernes T, Bévort F. Organisering i en verden i bevægelse. Frederiksberg: Samfundslitteratur, 2018. 317 p.