OPP kan være løsningen på fremtidens anlægsinvesteringer

Ole Helby Petersen

  Research output: Contribution to journalJournal articleResearch

  Abstract

  Offentlig-private partnerskaber (OPP) kan være løsningen på de store anlægsinvesteringer i skoler, veje og hospitaler, som det danske samfund står overfor. Erfaringer fra udlandet viser, at OPP-projekter holder budgettet og bliver færdige til tiden. Bagsiden af medaljen er højere finansieringsomkostninger og manglende fleksibilitet. Men frem for alt er der behov for at indhøste danske erfaringer. Skoleområdet er oplagt.
  Original languageDanish
  JournalIndblik Nu
  Number of pages4
  Publication statusPublished - 21 Jul 2009

  Cite this

  @article{eb8c37908c9e11de8153000ea68e967b,
  title = "OPP kan v{\ae}re l{\o}sningen p{\aa} fremtidens anl{\ae}gsinvesteringer",
  abstract = "Offentlig-private partnerskaber (OPP) kan v{\ae}re l{\o}sningen p{\aa} de store anl{\ae}gsinvesteringer i skoler, veje og hospitaler, som det danske samfund st{\aa}r overfor. Erfaringer fra udlandet viser, at OPP-projekter holder budgettet og bliver f{\ae}rdige til tiden. Bagsiden af medaljen er h{\o}jere finansieringsomkostninger og manglende fleksibilitet. Men frem for alt er der behov for at indh{\o}ste danske erfaringer. Skoleomr{\aa}det er oplagt.",
  author = "{Helby Petersen}, Ole",
  year = "2009",
  month = "7",
  day = "21",
  language = "Dansk",
  journal = "Indblik Nu",
  publisher = "Forlaget Indblik Nu A/S",

  }

  OPP kan være løsningen på fremtidens anlægsinvesteringer. / Helby Petersen, Ole.

  In: Indblik Nu, 21.07.2009.

  Research output: Contribution to journalJournal articleResearch

  TY - JOUR

  T1 - OPP kan være løsningen på fremtidens anlægsinvesteringer

  AU - Helby Petersen, Ole

  PY - 2009/7/21

  Y1 - 2009/7/21

  N2 - Offentlig-private partnerskaber (OPP) kan være løsningen på de store anlægsinvesteringer i skoler, veje og hospitaler, som det danske samfund står overfor. Erfaringer fra udlandet viser, at OPP-projekter holder budgettet og bliver færdige til tiden. Bagsiden af medaljen er højere finansieringsomkostninger og manglende fleksibilitet. Men frem for alt er der behov for at indhøste danske erfaringer. Skoleområdet er oplagt.

  AB - Offentlig-private partnerskaber (OPP) kan være løsningen på de store anlægsinvesteringer i skoler, veje og hospitaler, som det danske samfund står overfor. Erfaringer fra udlandet viser, at OPP-projekter holder budgettet og bliver færdige til tiden. Bagsiden af medaljen er højere finansieringsomkostninger og manglende fleksibilitet. Men frem for alt er der behov for at indhøste danske erfaringer. Skoleområdet er oplagt.

  UR - https://primo.kb.dk/primo-explore/fulldisplay?docid=CBS01000020928&context=L&vid=CBS&search_scope=Blended&tab=default_tab&lang=da_DK

  M3 - Tidsskriftartikel

  JO - Indblik Nu

  JF - Indblik Nu

  ER -