Omvendt ledelse

Research output: Contribution to journalContribution to newspaper - Feature articleCommunication

Abstract

Mange analyser af ledelse i praksis viser, at kvaliteten af den ledelse, som udøves i mange danske virksomheder og organisationer, er for ringe, til trods for at temaet har været på dagsordenen i mange år, samt at der er blevet kompetenceudviklet på feltet. ... Nu er pointen her ikke nødvendigvis, at mange ledere skal til at arbejde "undercover". For det vil afgjort ikke stimulere åbenhed og udvikling i organisationer. Tværtimod ville det nok opfattes som "spionarbejde".
Original languageDanish
JournalBoersen
Pages (from-to)12
ISSN0105-0729
Publication statusPublished - 12 Mar 2014

Cite this

@article{4f02c89d54af46acacb6eed8f2fa4353,
title = "Omvendt ledelse",
abstract = "Mange analyser af ledelse i praksis viser, at kvaliteten af den ledelse, som ud{\o}ves i mange danske virksomheder og organisationer, er for ringe, til trods for at temaet har v{\ae}ret p{\aa} dagsordenen i mange {\aa}r, samt at der er blevet kompetenceudviklet p{\aa} feltet. ... Nu er pointen her ikke n{\o}dvendigvis, at mange ledere skal til at arbejde {"}undercover{"}. For det vil afgjort ikke stimulere {\aa}benhed og udvikling i organisationer. Tv{\ae}rtimod ville det nok opfattes som {"}spionarbejde{"}.",
author = "Flemming Poulfelt",
year = "2014",
month = "3",
day = "12",
language = "Dansk",
pages = "12",
journal = "B{\o}rsen",
issn = "0105-0729",
publisher = "Dagbladet Boersen A/S",

}

Omvendt ledelse. / Poulfelt, Flemming.

In: Boersen, 12.03.2014, p. 12.

Research output: Contribution to journalContribution to newspaper - Feature articleCommunication

TY - INPR

T1 - Omvendt ledelse

AU - Poulfelt, Flemming

PY - 2014/3/12

Y1 - 2014/3/12

N2 - Mange analyser af ledelse i praksis viser, at kvaliteten af den ledelse, som udøves i mange danske virksomheder og organisationer, er for ringe, til trods for at temaet har været på dagsordenen i mange år, samt at der er blevet kompetenceudviklet på feltet. ... Nu er pointen her ikke nødvendigvis, at mange ledere skal til at arbejde "undercover". For det vil afgjort ikke stimulere åbenhed og udvikling i organisationer. Tværtimod ville det nok opfattes som "spionarbejde".

AB - Mange analyser af ledelse i praksis viser, at kvaliteten af den ledelse, som udøves i mange danske virksomheder og organisationer, er for ringe, til trods for at temaet har været på dagsordenen i mange år, samt at der er blevet kompetenceudviklet på feltet. ... Nu er pointen her ikke nødvendigvis, at mange ledere skal til at arbejde "undercover". For det vil afgjort ikke stimulere åbenhed og udvikling i organisationer. Tværtimod ville det nok opfattes som "spionarbejde".

M3 - Bidrag til avis - Kronik

SP - 12

JO - Børsen

JF - Børsen

SN - 0105-0729

ER -