Offentlige-private partnerskaber og totaløkonomi: Et notat til Forsikring & Pension om OPP

Research output: Book/ReportReport

17 Downloads (Pure)

Abstract

Notatet fokuserer især på totaløkonomi og OPP og ser på OPP i styringsmæssigt perspektiv. Notatet er skrevet af Carsten Greve og Christina D. Tvarnø for Forsikring & Pension. Notatet er udarbejdet på baggrund af eksisterende forskning om OPP i forhold til det specifikke emne. Der er således ikke foretaget ny grundforskning, men anvendt resultater og perspektiver fra den internationale forskningslitteratur om OPP.
Original languageDanish
Place of PublicationHellerup
PublisherForsikring & Pension
Number of pages30
Commissioning bodyForsikring & Pension
Publication statusPublished - Sep 2012

Cite this

@book{6596e59f7c7d46e8a2d830303eb2c881,
title = "Offentlige-private partnerskaber og total{\o}konomi: Et notat til Forsikring & Pension om OPP",
abstract = "Notatet fokuserer is{\ae}r p{\aa} total{\o}konomi og OPP og ser p{\aa} OPP i styringsm{\ae}ssigt perspektiv. Notatet er skrevet af Carsten Greve og Christina D. Tvarn{\o} for Forsikring & Pension. Notatet er udarbejdet p{\aa} baggrund af eksisterende forskning om OPP i forhold til det specifikke emne. Der er s{\aa}ledes ikke foretaget ny grundforskning, men anvendt resultater og perspektiver fra den internationale forskningslitteratur om OPP.",
author = "Carsten Greve and Tvarn{\o}, {Christina D.}",
year = "2012",
month = "9",
language = "Dansk",
publisher = "Forsikring & Pension",
address = "Danmark",

}

Offentlige-private partnerskaber og totaløkonomi : Et notat til Forsikring & Pension om OPP. / Greve, Carsten; Tvarnø, Christina D.

Hellerup : Forsikring & Pension, 2012. 30 p.

Research output: Book/ReportReport

TY - RPRT

T1 - Offentlige-private partnerskaber og totaløkonomi

T2 - Et notat til Forsikring & Pension om OPP

AU - Greve, Carsten

AU - Tvarnø, Christina D.

PY - 2012/9

Y1 - 2012/9

N2 - Notatet fokuserer især på totaløkonomi og OPP og ser på OPP i styringsmæssigt perspektiv. Notatet er skrevet af Carsten Greve og Christina D. Tvarnø for Forsikring & Pension. Notatet er udarbejdet på baggrund af eksisterende forskning om OPP i forhold til det specifikke emne. Der er således ikke foretaget ny grundforskning, men anvendt resultater og perspektiver fra den internationale forskningslitteratur om OPP.

AB - Notatet fokuserer især på totaløkonomi og OPP og ser på OPP i styringsmæssigt perspektiv. Notatet er skrevet af Carsten Greve og Christina D. Tvarnø for Forsikring & Pension. Notatet er udarbejdet på baggrund af eksisterende forskning om OPP i forhold til det specifikke emne. Der er således ikke foretaget ny grundforskning, men anvendt resultater og perspektiver fra den internationale forskningslitteratur om OPP.

M3 - Rapport

BT - Offentlige-private partnerskaber og totaløkonomi

PB - Forsikring & Pension

CY - Hellerup

ER -