Offentlig ledelseskommunikation skal gå på tre ben – mindst

Research output: Contribution to journalComment/debateResearch

2 Downloads (Pure)

Abstract

Offentlige ledere har travlt af mange grunde. Blandt andet udgør kommunikation med medarbejdere og eksterne aktører en enorm opgave. Det fylder ikke i jobbeskrivelsen og tæller ikke i opgørelser over, hvad de bruger deres tid på, men er vævet tæt sammen med deres ledelse. For offentlige ledere handler kommunikation ikke bare om at meddele sig. Ledelseskommunikation handler om at styre andres opfattelser af opgaver, problemer og løsninger – men er samtidig formet af de kontekster, som kommunikationen foregår i.
Original languageDanish
JournalKommunen
Volume2017
Issue number7. Maj
Number of pages3
ISSN0903-0077
Publication statusPublished - 7 May 2017

Cite this

@article{a6e6ea9902924b75807514cb6cf97d0b,
title = "Offentlig ledelseskommunikation skal g{\aa} p{\aa} tre ben – mindst",
abstract = "Offentlige ledere har travlt af mange grunde. Blandt andet udg{\o}r kommunikation med medarbejdere og eksterne akt{\o}rer en enorm opgave. Det fylder ikke i jobbeskrivelsen og t{\ae}ller ikke i opg{\o}relser over, hvad de bruger deres tid p{\aa}, men er v{\ae}vet t{\ae}t sammen med deres ledelse. For offentlige ledere handler kommunikation ikke bare om at meddele sig. Ledelseskommunikation handler om at styre andres opfattelser af opgaver, problemer og l{\o}sninger – men er samtidig formet af de kontekster, som kommunikationen foreg{\aa}r i.",
author = "Ursula Plesner and Cecilie Glerup",
year = "2017",
month = "5",
day = "7",
language = "Dansk",
volume = "2017",
journal = "Kommunen",
issn = "0903-0077",
publisher = "Altinget.dk",
number = "7. Maj",

}

Offentlig ledelseskommunikation skal gå på tre ben – mindst. / Plesner, Ursula; Glerup, Cecilie.

In: Kommunen, Vol. 2017, No. 7. Maj, 07.05.2017.

Research output: Contribution to journalComment/debateResearch

TY - JOUR

T1 - Offentlig ledelseskommunikation skal gå på tre ben – mindst

AU - Plesner, Ursula

AU - Glerup, Cecilie

PY - 2017/5/7

Y1 - 2017/5/7

N2 - Offentlige ledere har travlt af mange grunde. Blandt andet udgør kommunikation med medarbejdere og eksterne aktører en enorm opgave. Det fylder ikke i jobbeskrivelsen og tæller ikke i opgørelser over, hvad de bruger deres tid på, men er vævet tæt sammen med deres ledelse. For offentlige ledere handler kommunikation ikke bare om at meddele sig. Ledelseskommunikation handler om at styre andres opfattelser af opgaver, problemer og løsninger – men er samtidig formet af de kontekster, som kommunikationen foregår i.

AB - Offentlige ledere har travlt af mange grunde. Blandt andet udgør kommunikation med medarbejdere og eksterne aktører en enorm opgave. Det fylder ikke i jobbeskrivelsen og tæller ikke i opgørelser over, hvad de bruger deres tid på, men er vævet tæt sammen med deres ledelse. For offentlige ledere handler kommunikation ikke bare om at meddele sig. Ledelseskommunikation handler om at styre andres opfattelser af opgaver, problemer og løsninger – men er samtidig formet af de kontekster, som kommunikationen foregår i.

M3 - Kommentar/debat

VL - 2017

JO - Kommunen

JF - Kommunen

SN - 0903-0077

IS - 7. Maj

ER -