Nykredits børsnotering: En forhastet beslutning?

Research output: Contribution to journalEditorialResearchpeer-review

Abstract

Artiklen af Raaballe (2017) i dette nummer af Finans/Invest diskuterer børsnoteringen af Nykredit og præsenterer aktionærforeningsmodellen som et alternativ til en traditionel børsnotering. Denne leder tager diskussionen op og konkluderer, at der slet ikke er noget, der haster. Nykredits ledelse opfordres således til nærmere at overveje, om ikke den præsenterede model i højere grad vil tjene kundernes interesser. I den forbindelse må det specielt kræves, at de ultimative beslutningstagere i repræsentantskabet og bestyrelsen af Forenet Kredit (Foreningen Nykredit) fremskaffer det fornødne grundlag og bruger den fornødne tid for at kunne træffe det rigtige valg.
Original languageDanish
JournalFinans/Invest
Issue number5
Pages (from-to)2-4, 11, 31
ISSN0106-1798
Publication statusPublished - Oct 2017

Cite this

@article{c5fac5b46cb04a99987474f97d947e06,
title = "Nykredits b{\o}rsnotering: En forhastet beslutning?",
abstract = "Artiklen af Raaballe (2017) i dette nummer af Finans/Invest diskuterer b{\o}rsnoteringen af Nykredit og pr{\ae}senterer aktion{\ae}rforeningsmodellen som et alternativ til en traditionel b{\o}rsnotering. Denne leder tager diskussionen op og konkluderer, at der slet ikke er noget, der haster. Nykredits ledelse opfordres s{\aa}ledes til n{\ae}rmere at overveje, om ikke den pr{\ae}senterede model i h{\o}jere grad vil tjene kundernes interesser. I den forbindelse m{\aa} det specielt kr{\ae}ves, at de ultimative beslutningstagere i repr{\ae}sentantskabet og bestyrelsen af Forenet Kredit (Foreningen Nykredit) fremskaffer det forn{\o}dne grundlag og bruger den forn{\o}dne tid for at kunne tr{\ae}ffe det rigtige valg.",
author = "Bechmann, {Ken L.}",
year = "2017",
month = "10",
language = "Dansk",
pages = "2--4, 11, 31",
journal = "Finans/Invest",
issn = "0106-1798",
number = "5",

}

Nykredits børsnotering : En forhastet beslutning? / Bechmann, Ken L.

In: Finans/Invest, No. 5, 10.2017, p. 2-4, 11, 31.

Research output: Contribution to journalEditorialResearchpeer-review

TY - JOUR

T1 - Nykredits børsnotering

T2 - En forhastet beslutning?

AU - Bechmann, Ken L.

PY - 2017/10

Y1 - 2017/10

N2 - Artiklen af Raaballe (2017) i dette nummer af Finans/Invest diskuterer børsnoteringen af Nykredit og præsenterer aktionærforeningsmodellen som et alternativ til en traditionel børsnotering. Denne leder tager diskussionen op og konkluderer, at der slet ikke er noget, der haster. Nykredits ledelse opfordres således til nærmere at overveje, om ikke den præsenterede model i højere grad vil tjene kundernes interesser. I den forbindelse må det specielt kræves, at de ultimative beslutningstagere i repræsentantskabet og bestyrelsen af Forenet Kredit (Foreningen Nykredit) fremskaffer det fornødne grundlag og bruger den fornødne tid for at kunne træffe det rigtige valg.

AB - Artiklen af Raaballe (2017) i dette nummer af Finans/Invest diskuterer børsnoteringen af Nykredit og præsenterer aktionærforeningsmodellen som et alternativ til en traditionel børsnotering. Denne leder tager diskussionen op og konkluderer, at der slet ikke er noget, der haster. Nykredits ledelse opfordres således til nærmere at overveje, om ikke den præsenterede model i højere grad vil tjene kundernes interesser. I den forbindelse må det specielt kræves, at de ultimative beslutningstagere i repræsentantskabet og bestyrelsen af Forenet Kredit (Foreningen Nykredit) fremskaffer det fornødne grundlag og bruger den fornødne tid for at kunne træffe det rigtige valg.

UR - https://sfx-45cbs.hosted.exlibrisgroup.com/45cbs?url_ver=Z39.88-2004&url_ctx_fmt=info:ofi/fmt:kev:mtx:ctx&ctx_enc=info:ofi/enc:UTF-8&ctx_ver=Z39.88-2004&rfr_id=info:sid/sfxit.com:azlist&sfx.ignore_date_threshold=1&rft.object_id=1000000000378556&rft.object_portfolio_id=&svc.holdings=yes&svc.fulltext=yes

M3 - Leder

SP - 2-4, 11, 31

JO - Finans/Invest

JF - Finans/Invest

SN - 0106-1798

IS - 5

ER -