Ny app kan oversætte babygråd: Ny oversætter- og diagnoseapp

Research output: Other contributionNet publication - Internet publicationCommunication

Abstract

En stor del af smartphone-app-markedet er domineret af spil, underholdning, social media og generelt gøgleri. Men hvis man udvikler apps, der fungerer som en adgangskanal til fx kunstigt intelligente systemer (AI), maskinlæring og 'big data', opstår der helt nye muligheder. ChatterBaby er en af disse apps, og selvom den oprindeligt var udviklet som en app til at oversætte babysprog (!), spekulerede neuropsykologen Ariana Anderson på, om en sådan app kunne bruges til diagnosticering af autismespektrum ’neurodiversistet’. Der dukker med andre ord løbende nye teknologiske muligheder op, der måske kan forvandle din smartphone-app fra dingenot- til diagnose-app.
Original languageDanish
Publication date25 May 2018
Place of PublicationKøbenhavn
PublisherKommunikationsforum
Publication statusPublished - 25 May 2018

Cite this

Bødker, M. (2018, May 25). Ny app kan oversætte babygråd: Ny oversætter- og diagnoseapp. København: Kommunikationsforum.
@misc{4dc88b945d38424ba835815c095cfb36,
title = "Ny app kan overs{\ae}tte babygr{\aa}d: Ny overs{\ae}tter- og diagnoseapp",
abstract = "En stor del af smartphone-app-markedet er domineret af spil, underholdning, social media og generelt g{\o}gleri. Men hvis man udvikler apps, der fungerer som en adgangskanal til fx kunstigt intelligente systemer (AI), maskinl{\ae}ring og 'big data', opst{\aa}r der helt nye muligheder. ChatterBaby er en af disse apps, og selvom den oprindeligt var udviklet som en app til at overs{\ae}tte babysprog (!), spekulerede neuropsykologen Ariana Anderson p{\aa}, om en s{\aa}dan app kunne bruges til diagnosticering af autismespektrum ’neurodiversistet’. Der dukker med andre ord l{\o}bende nye teknologiske muligheder op, der m{\aa}ske kan forvandle din smartphone-app fra dingenot- til diagnose-app.",
author = "Mads B{\o}dker",
year = "2018",
month = "5",
day = "25",
language = "Dansk",
publisher = "Kommunikationsforum",
address = "Danmark",
type = "Other",

}

Ny app kan oversætte babygråd : Ny oversætter- og diagnoseapp. / Bødker, Mads.

København : Kommunikationsforum. 2018, Artikel.

Research output: Other contributionNet publication - Internet publicationCommunication

TY - ICOMM

T1 - Ny app kan oversætte babygråd

T2 - Ny oversætter- og diagnoseapp

AU - Bødker, Mads

PY - 2018/5/25

Y1 - 2018/5/25

N2 - En stor del af smartphone-app-markedet er domineret af spil, underholdning, social media og generelt gøgleri. Men hvis man udvikler apps, der fungerer som en adgangskanal til fx kunstigt intelligente systemer (AI), maskinlæring og 'big data', opstår der helt nye muligheder. ChatterBaby er en af disse apps, og selvom den oprindeligt var udviklet som en app til at oversætte babysprog (!), spekulerede neuropsykologen Ariana Anderson på, om en sådan app kunne bruges til diagnosticering af autismespektrum ’neurodiversistet’. Der dukker med andre ord løbende nye teknologiske muligheder op, der måske kan forvandle din smartphone-app fra dingenot- til diagnose-app.

AB - En stor del af smartphone-app-markedet er domineret af spil, underholdning, social media og generelt gøgleri. Men hvis man udvikler apps, der fungerer som en adgangskanal til fx kunstigt intelligente systemer (AI), maskinlæring og 'big data', opstår der helt nye muligheder. ChatterBaby er en af disse apps, og selvom den oprindeligt var udviklet som en app til at oversætte babysprog (!), spekulerede neuropsykologen Ariana Anderson på, om en sådan app kunne bruges til diagnosticering af autismespektrum ’neurodiversistet’. Der dukker med andre ord løbende nye teknologiske muligheder op, der måske kan forvandle din smartphone-app fra dingenot- til diagnose-app.

M3 - Udgivelser på nettet - Net-publikation

PB - Kommunikationsforum

CY - København

ER -