Mobication: Den nye vækstmodel

  Research output: Contribution to journalJournal articleCommunication

  Abstract

  Den danske model har været kendetegnet af flexicurity, som både skulle sikre et fleksibelt arbejdsmarked og give lønarbejderne økonomisk sikkerhed ved arbejdsløshed. Flexicurity er imidlertid idag under et stærkt pres fra den globale konkurrence og er ved at blive afløst af mobication, hvor fokus er blevet forskudt til at sikre arbejdskraftens mobilitet og uddannelse.
  Original languageDanish
  JournalSocial Politik
  Issue number4
  Pages (from-to)10-14
  Number of pages4
  ISSN0905-8176
  Publication statusPublished - 2013

  Cite this

  @article{e5b03388eff44030bac7cddb911af082,
  title = "Mobication: Den nye v{\ae}kstmodel",
  abstract = "Den danske model har v{\ae}ret kendetegnet af flexicurity, som b{\aa}de skulle sikre et fleksibelt arbejdsmarked og give l{\o}narbejderne {\o}konomisk sikkerhed ved arbejdsl{\o}shed. Flexicurity er imidlertid idag under et st{\ae}rkt pres fra den globale konkurrence og er ved at blive afl{\o}st af mobication, hvor fokus er blevet forskudt til at sikre arbejdskraftens mobilitet og uddannelse.",
  author = "Pedersen, {Ove K.}",
  year = "2013",
  language = "Dansk",
  pages = "10--14",
  journal = "Social Politik",
  issn = "0905-8176",
  number = "4",

  }

  Mobication : Den nye vækstmodel. / Pedersen, Ove K.

  In: Social Politik, No. 4, 2013, p. 10-14.

  Research output: Contribution to journalJournal articleCommunication

  TY - JOUR

  T1 - Mobication

  T2 - Den nye vækstmodel

  AU - Pedersen, Ove K.

  PY - 2013

  Y1 - 2013

  N2 - Den danske model har været kendetegnet af flexicurity, som både skulle sikre et fleksibelt arbejdsmarked og give lønarbejderne økonomisk sikkerhed ved arbejdsløshed. Flexicurity er imidlertid idag under et stærkt pres fra den globale konkurrence og er ved at blive afløst af mobication, hvor fokus er blevet forskudt til at sikre arbejdskraftens mobilitet og uddannelse.

  AB - Den danske model har været kendetegnet af flexicurity, som både skulle sikre et fleksibelt arbejdsmarked og give lønarbejderne økonomisk sikkerhed ved arbejdsløshed. Flexicurity er imidlertid idag under et stærkt pres fra den globale konkurrence og er ved at blive afløst af mobication, hvor fokus er blevet forskudt til at sikre arbejdskraftens mobilitet og uddannelse.

  M3 - Tidsskriftartikel

  SP - 10

  EP - 14

  JO - Social Politik

  JF - Social Politik

  SN - 0905-8176

  IS - 4

  ER -