MiFID II

og de mange ubesvarede spørgsmål

Research output: Contribution to journalEditorialResearchpeer-review

Abstract

Den første artikel i dette nummer af Finans/Invest adresserer spørgsmålet om provisionsforbuddets likviditetseffekt på markedet for investeringsbeviser. Dette er ét vigtigt spørgsmål, men som denne leder diskuterer, er der også en række andre ubesvarede spørgsmål vedrørende konsekvenserne af MiFID II. Det er vigtigt at få besvaret disse spørgsmål, således at blandt andet Finanstilsynet kan foretage de nødvendige tiltag og derigennem sikre, at MiFID II giver investorerne de tilsigtede fordele.
Original languageDanish
JournalFinans/Invest
Issue number4
Pages (from-to)2-5, 35
Number of pages6
ISSN0106-1798
Publication statusPublished - Aug 2018

Cite this

@article{58d1fec25e3f4d7d9b15ab150d3de87c,
title = "MiFID II: og de mange ubesvarede sp{\o}rgsm{\aa}l",
abstract = "Den f{\o}rste artikel i dette nummer af Finans/Invest adresserer sp{\o}rgsm{\aa}let om provisionsforbuddets likviditetseffekt p{\aa} markedet for investeringsbeviser. Dette er {\'e}t vigtigt sp{\o}rgsm{\aa}l, men som denne leder diskuterer, er der ogs{\aa} en r{\ae}kke andre ubesvarede sp{\o}rgsm{\aa}l vedr{\o}rende konsekvenserne af MiFID II. Det er vigtigt at f{\aa} besvaret disse sp{\o}rgsm{\aa}l, s{\aa}ledes at blandt andet Finanstilsynet kan foretage de n{\o}dvendige tiltag og derigennem sikre, at MiFID II giver investorerne de tilsigtede fordele.",
author = "Bechmann, {Ken L.}",
year = "2018",
month = "8",
language = "Dansk",
pages = "2--5, 35",
journal = "Finans/Invest",
issn = "0106-1798",
number = "4",

}

MiFID II : og de mange ubesvarede spørgsmål. / Bechmann, Ken L.

In: Finans/Invest, No. 4, 08.2018, p. 2-5, 35.

Research output: Contribution to journalEditorialResearchpeer-review

TY - JOUR

T1 - MiFID II

T2 - og de mange ubesvarede spørgsmål

AU - Bechmann, Ken L.

PY - 2018/8

Y1 - 2018/8

N2 - Den første artikel i dette nummer af Finans/Invest adresserer spørgsmålet om provisionsforbuddets likviditetseffekt på markedet for investeringsbeviser. Dette er ét vigtigt spørgsmål, men som denne leder diskuterer, er der også en række andre ubesvarede spørgsmål vedrørende konsekvenserne af MiFID II. Det er vigtigt at få besvaret disse spørgsmål, således at blandt andet Finanstilsynet kan foretage de nødvendige tiltag og derigennem sikre, at MiFID II giver investorerne de tilsigtede fordele.

AB - Den første artikel i dette nummer af Finans/Invest adresserer spørgsmålet om provisionsforbuddets likviditetseffekt på markedet for investeringsbeviser. Dette er ét vigtigt spørgsmål, men som denne leder diskuterer, er der også en række andre ubesvarede spørgsmål vedrørende konsekvenserne af MiFID II. Det er vigtigt at få besvaret disse spørgsmål, således at blandt andet Finanstilsynet kan foretage de nødvendige tiltag og derigennem sikre, at MiFID II giver investorerne de tilsigtede fordele.

UR - https://sfx-45cbs.hosted.exlibrisgroup.com/45cbs?url_ver=Z39.88-2004&url_ctx_fmt=info:ofi/fmt:kev:mtx:ctx&ctx_enc=info:ofi/enc:UTF-8&ctx_ver=Z39.88-2004&rfr_id=info:sid/sfxit.com:azlist&sfx.ignore_date_threshold=1&rft.object_id=1000000000378556

M3 - Leder

SP - 2-5, 35

JO - Finans/Invest

JF - Finans/Invest

SN - 0106-1798

IS - 4

ER -