Magtens Stemmer: Torben Möger Pedersen

Anton Grau Larsen (Other), Christoph Ellersgaard (Other), Morten Fischer Sivertsen (Producer)

Research output: Non-textual formSound/Visual production (digital)Communication

Abstract

Magtens Stemmer skal i aften handle om Torben Möger Pedersen, som er administrerende direktør i PensionDanmark. Han er øverste kassebestyrer i en af landets allerstørste pengekasser, som for Torben Møgers biks drejer sig om 721.000 lønmodtageres pension, hvilket beløber sig til godt og vel 240 milliarder danske kroner.
Vi skal derfor høre om pensionselskabernes plads i den danske model, og hvordan vi - via pensionsselskabernes investeringer af vores pensionsmidler - alle er blevet kapitalister. Desuden kommer vi forbi hvordan familiedynastiet Möger har det med at ende i magtfulde netværk, hvordan man knytter bånd og netværker til World Economic Forum i Davos, og til sidst hvordan pensionselskaberne måske er svaret på udfordringen om, hvordan man håndterer den gryende mistillid til eliten, som hersker blandt mange borgere.
Original languageDanish
Publication date2 Dec 2018
Place of PublicationKøbenhavn
Media of outputPodcasts
Size 55:00 min
Publication statusPublished - 2 Dec 2018

Cite this

Grau Larsen, A. (Other), Ellersgaard, C. (Other), & Fischer Sivertsen, M. (Producer). (2018). Magtens Stemmer: Torben Möger Pedersen. Sound/Visual production (digital), København: Radio24syv. Retrieved from https://www.24syv.dk/programmer/magtens-stemmer/37926111/torben-moger-pedersen
Grau Larsen, Anton (Other) ; Ellersgaard, Christoph (Other) ; Fischer Sivertsen, Morten (Producer). / Magtens Stemmer: Torben Möger Pedersen. [Sound/Visual production (digital)].
@misc{22d7ae8b72de4806bbe584d666f21fd1,
title = "Magtens Stemmer: Torben M{\"o}ger Pedersen",
abstract = "Magtens Stemmer skal i aften handle om Torben M{\"o}ger Pedersen, som er administrerende direkt{\o}r i PensionDanmark. Han er {\o}verste kassebestyrer i en af landets allerst{\o}rste pengekasser, som for Torben M{\o}gers biks drejer sig om 721.000 l{\o}nmodtageres pension, hvilket bel{\o}ber sig til godt og vel 240 milliarder danske kroner. Vi skal derfor h{\o}re om pensionselskabernes plads i den danske model, og hvordan vi - via pensionsselskabernes investeringer af vores pensionsmidler - alle er blevet kapitalister. Desuden kommer vi forbi hvordan familiedynastiet M{\"o}ger har det med at ende i magtfulde netv{\ae}rk, hvordan man knytter b{\aa}nd og netv{\ae}rker til World Economic Forum i Davos, og til sidst hvordan pensionselskaberne m{\aa}ske er svaret p{\aa} udfordringen om, hvordan man h{\aa}ndterer den gryende mistillid til eliten, som hersker blandt mange borgere.",
author = "{Grau Larsen}, Anton and Christoph Ellersgaard and {Fischer Sivertsen}, Morten",
year = "2018",
month = "12",
day = "2",
language = "Dansk",
publisher = "Radio24syv",
address = "Danmark",

}

Grau Larsen, A, Ellersgaard, C & Fischer Sivertsen, M, Magtens Stemmer: Torben Möger Pedersen, 2018, Sound/Visual production (digital), Radio24syv, København.
Magtens Stemmer: Torben Möger Pedersen. Grau Larsen, Anton (Other); Ellersgaard, Christoph (Other); Fischer Sivertsen, Morten (Producer). 2018. København : Radio24syv.

Research output: Non-textual formSound/Visual production (digital)Communication

TY - ADVS

T1 - Magtens Stemmer: Torben Möger Pedersen

A2 - Grau Larsen, Anton

A2 - Ellersgaard, Christoph

A2 - Fischer Sivertsen, Morten

PY - 2018/12/2

Y1 - 2018/12/2

N2 - Magtens Stemmer skal i aften handle om Torben Möger Pedersen, som er administrerende direktør i PensionDanmark. Han er øverste kassebestyrer i en af landets allerstørste pengekasser, som for Torben Møgers biks drejer sig om 721.000 lønmodtageres pension, hvilket beløber sig til godt og vel 240 milliarder danske kroner. Vi skal derfor høre om pensionselskabernes plads i den danske model, og hvordan vi - via pensionsselskabernes investeringer af vores pensionsmidler - alle er blevet kapitalister. Desuden kommer vi forbi hvordan familiedynastiet Möger har det med at ende i magtfulde netværk, hvordan man knytter bånd og netværker til World Economic Forum i Davos, og til sidst hvordan pensionselskaberne måske er svaret på udfordringen om, hvordan man håndterer den gryende mistillid til eliten, som hersker blandt mange borgere.

AB - Magtens Stemmer skal i aften handle om Torben Möger Pedersen, som er administrerende direktør i PensionDanmark. Han er øverste kassebestyrer i en af landets allerstørste pengekasser, som for Torben Møgers biks drejer sig om 721.000 lønmodtageres pension, hvilket beløber sig til godt og vel 240 milliarder danske kroner. Vi skal derfor høre om pensionselskabernes plads i den danske model, og hvordan vi - via pensionsselskabernes investeringer af vores pensionsmidler - alle er blevet kapitalister. Desuden kommer vi forbi hvordan familiedynastiet Möger har det med at ende i magtfulde netværk, hvordan man knytter bånd og netværker til World Economic Forum i Davos, og til sidst hvordan pensionselskaberne måske er svaret på udfordringen om, hvordan man håndterer den gryende mistillid til eliten, som hersker blandt mange borgere.

M3 - Lyd og/eller billed produktion (digital)

PB - Radio24syv

CY - København

ER -

Grau Larsen A (Other), Ellersgaard C (Other), Fischer Sivertsen M (Producer). Magtens Stemmer: Torben Möger Pedersen København: Radio24syv. 2018.