Magtens Stemmer: Stine Bosse

Anton Grau Larsen (Other), Christoph Ellersgaard (Other), Morten Fischer Sivertsen (Producer)

Research output: Non-textual formSound/Visual production (digital)Communication

Abstract

Magtens Stemmer handler denne gang om erhvervskvinden Stine Bosse, som har stået i spidsen for forsikringsselskabet Tryg i mange år. Hun rangerede højt i magteliten-undersøgelsen i 2013, men er faldet lidt i graderne siden; muligvis fordi hun har sagt sin mening om lidt for prekære emner som kvinder i ledelse, indvandring og EU, hvilket ikke altid er lige populært blandt magteliten.
Vi hører desuden om hvordan erhvervsliv og politik filtres sammen, forskellen på at have en karriere i danske kontra internationale magtnetværk, og så stifter vi også bekendtskab med noget så uvant som en magteliteperson, der er bekymret over klimaforandringerne.
Original languageDanish
Publication date21 Sep 2018
Place of PublicationKøbenhavn
Media of outputPodcasts
Size54:27 min
Publication statusPublished - 21 Sep 2018

Cite this

Grau Larsen, A. (Other), Ellersgaard, C. (Other), & Fischer Sivertsen, M. (Producer). (2018). Magtens Stemmer: Stine Bosse. Sound/Visual production (digital), København: Radio24syv. Retrieved from https://www.24syv.dk/programmer/magtens-stemmer/35749664/stine-bosse-2
Grau Larsen, Anton (Other) ; Ellersgaard, Christoph (Other) ; Fischer Sivertsen, Morten (Producer). / Magtens Stemmer: Stine Bosse. [Sound/Visual production (digital)].
@misc{58b48738108f4770a444b78faa39f58a,
title = "Magtens Stemmer: Stine Bosse",
abstract = "Magtens Stemmer handler denne gang om erhvervskvinden Stine Bosse, som har st{\aa}et i spidsen for forsikringsselskabet Tryg i mange {\aa}r. Hun rangerede h{\o}jt i magteliten-unders{\o}gelsen i 2013, men er faldet lidt i graderne siden; muligvis fordi hun har sagt sin mening om lidt for prek{\ae}re emner som kvinder i ledelse, indvandring og EU, hvilket ikke altid er lige popul{\ae}rt blandt magteliten.Vi h{\o}rer desuden om hvordan erhvervsliv og politik filtres sammen, forskellen p{\aa} at have en karriere i danske kontra internationale magtnetv{\ae}rk, og s{\aa} stifter vi ogs{\aa} bekendtskab med noget s{\aa} uvant som en magteliteperson, der er bekymret over klimaforandringerne.",
author = "{Grau Larsen}, Anton and Christoph Ellersgaard and {Fischer Sivertsen}, Morten",
year = "2018",
month = "9",
day = "21",
language = "Dansk",
publisher = "Radio24syv",
address = "Danmark",

}

Grau Larsen, A, Ellersgaard, C & Fischer Sivertsen, M, Magtens Stemmer: Stine Bosse, 2018, Sound/Visual production (digital), Radio24syv, København.
Magtens Stemmer: Stine Bosse. Grau Larsen, Anton (Other); Ellersgaard, Christoph (Other); Fischer Sivertsen, Morten (Producer). 2018. København : Radio24syv.

Research output: Non-textual formSound/Visual production (digital)Communication

TY - ADVS

T1 - Magtens Stemmer: Stine Bosse

A2 - Grau Larsen, Anton

A2 - Ellersgaard, Christoph

A2 - Fischer Sivertsen, Morten

PY - 2018/9/21

Y1 - 2018/9/21

N2 - Magtens Stemmer handler denne gang om erhvervskvinden Stine Bosse, som har stået i spidsen for forsikringsselskabet Tryg i mange år. Hun rangerede højt i magteliten-undersøgelsen i 2013, men er faldet lidt i graderne siden; muligvis fordi hun har sagt sin mening om lidt for prekære emner som kvinder i ledelse, indvandring og EU, hvilket ikke altid er lige populært blandt magteliten.Vi hører desuden om hvordan erhvervsliv og politik filtres sammen, forskellen på at have en karriere i danske kontra internationale magtnetværk, og så stifter vi også bekendtskab med noget så uvant som en magteliteperson, der er bekymret over klimaforandringerne.

AB - Magtens Stemmer handler denne gang om erhvervskvinden Stine Bosse, som har stået i spidsen for forsikringsselskabet Tryg i mange år. Hun rangerede højt i magteliten-undersøgelsen i 2013, men er faldet lidt i graderne siden; muligvis fordi hun har sagt sin mening om lidt for prekære emner som kvinder i ledelse, indvandring og EU, hvilket ikke altid er lige populært blandt magteliten.Vi hører desuden om hvordan erhvervsliv og politik filtres sammen, forskellen på at have en karriere i danske kontra internationale magtnetværk, og så stifter vi også bekendtskab med noget så uvant som en magteliteperson, der er bekymret over klimaforandringerne.

M3 - Lyd og/eller billed produktion (digital)

PB - Radio24syv

CY - København

ER -

Grau Larsen A (Other), Ellersgaard C (Other), Fischer Sivertsen M (Producer). Magtens Stemmer: Stine Bosse København: Radio24syv. 2018.