Magtens Stemmer: Ralf Hemmingsen

Anton Grau Larsen (Other), Christoph Ellersgaard (Other), Morten Fischer Sivertsen (Producer)

Research output: Non-textual formSound/Visual production (digital)Communication

Abstract

Magtens Stemmer handler i dag Ralf Hemmingsen. Mellem 2005 og 2017 var han rektor for Københavns Universitet. På den måde har han i en lang årrække været helt centralt placeret i uddannelses- og forskningssektoren, og har haft en betydelig magt i opbygningen af det danske videnssamfund.
Han har i sit liv haft mange hatte på - han er uddannet psykiater, fik et professorat i 1995 og har altså også været administrator i en af landets største uddannelsesinstitutioner. Magtens Stemmer handler derfor i aften om magt og netværk, om centralisering og forskningspolitik - og om hvordan vores videnssamfund på godt og ondt er sammenfiltret med erhvervsinteresser, embedsværkets logikker og pengepuljer fra store fonde.
Original languageDanish
Publication date18 Nov 2018
Place of PublicationKøbenhavn
Media of outputPodcasts
Size 55:00 min
Publication statusPublished - 18 Nov 2018

Cite this

Grau Larsen, A. (Other), Ellersgaard, C. (Other), & Fischer Sivertsen, M. (Producer). (2018). Magtens Stemmer: Ralf Hemmingsen. Sound/Visual production (digital), København: Radio24syv. Retrieved from https://www.24syv.dk/programmer/magtens-stemmer/37506998/ralf-hemmingsen
Grau Larsen, Anton (Other) ; Ellersgaard, Christoph (Other) ; Fischer Sivertsen, Morten (Producer). / Magtens Stemmer: Ralf Hemmingsen. [Sound/Visual production (digital)].
@misc{5609183e71d14e209bed0cdc95e5786f,
title = "Magtens Stemmer: Ralf Hemmingsen",
abstract = "Magtens Stemmer handler i dag Ralf Hemmingsen. Mellem 2005 og 2017 var han rektor for K{\o}benhavns Universitet. P{\aa} den m{\aa}de har han i en lang {\aa}rr{\ae}kke v{\ae}ret helt centralt placeret i uddannelses- og forskningssektoren, og har haft en betydelig magt i opbygningen af det danske videnssamfund. Han har i sit liv haft mange hatte p{\aa} - han er uddannet psykiater, fik et professorat i 1995 og har alts{\aa} ogs{\aa} v{\ae}ret administrator i en af landets st{\o}rste uddannelsesinstitutioner. Magtens Stemmer handler derfor i aften om magt og netv{\ae}rk, om centralisering og forskningspolitik - og om hvordan vores videnssamfund p{\aa} godt og ondt er sammenfiltret med erhvervsinteresser, embedsv{\ae}rkets logikker og pengepuljer fra store fonde.",
author = "{Grau Larsen}, Anton and Christoph Ellersgaard and {Fischer Sivertsen}, Morten",
year = "2018",
month = "11",
day = "18",
language = "Dansk",
publisher = "Radio24syv",
address = "Danmark",

}

Grau Larsen, A, Ellersgaard, C & Fischer Sivertsen, M, Magtens Stemmer: Ralf Hemmingsen, 2018, Sound/Visual production (digital), Radio24syv, København.
Magtens Stemmer: Ralf Hemmingsen. Grau Larsen, Anton (Other); Ellersgaard, Christoph (Other); Fischer Sivertsen, Morten (Producer). 2018. København : Radio24syv.

Research output: Non-textual formSound/Visual production (digital)Communication

TY - ADVS

T1 - Magtens Stemmer: Ralf Hemmingsen

A2 - Grau Larsen, Anton

A2 - Ellersgaard, Christoph

A2 - Fischer Sivertsen, Morten

PY - 2018/11/18

Y1 - 2018/11/18

N2 - Magtens Stemmer handler i dag Ralf Hemmingsen. Mellem 2005 og 2017 var han rektor for Københavns Universitet. På den måde har han i en lang årrække været helt centralt placeret i uddannelses- og forskningssektoren, og har haft en betydelig magt i opbygningen af det danske videnssamfund. Han har i sit liv haft mange hatte på - han er uddannet psykiater, fik et professorat i 1995 og har altså også været administrator i en af landets største uddannelsesinstitutioner. Magtens Stemmer handler derfor i aften om magt og netværk, om centralisering og forskningspolitik - og om hvordan vores videnssamfund på godt og ondt er sammenfiltret med erhvervsinteresser, embedsværkets logikker og pengepuljer fra store fonde.

AB - Magtens Stemmer handler i dag Ralf Hemmingsen. Mellem 2005 og 2017 var han rektor for Københavns Universitet. På den måde har han i en lang årrække været helt centralt placeret i uddannelses- og forskningssektoren, og har haft en betydelig magt i opbygningen af det danske videnssamfund. Han har i sit liv haft mange hatte på - han er uddannet psykiater, fik et professorat i 1995 og har altså også været administrator i en af landets største uddannelsesinstitutioner. Magtens Stemmer handler derfor i aften om magt og netværk, om centralisering og forskningspolitik - og om hvordan vores videnssamfund på godt og ondt er sammenfiltret med erhvervsinteresser, embedsværkets logikker og pengepuljer fra store fonde.

M3 - Lyd og/eller billed produktion (digital)

PB - Radio24syv

CY - København

ER -

Grau Larsen A (Other), Ellersgaard C (Other), Fischer Sivertsen M (Producer). Magtens Stemmer: Ralf Hemmingsen København: Radio24syv. 2018.