Magtens Stemmer: Midtvejsevaluering med Bjarne Corydon

Anton Grau Larsen (Other), Christoph Ellersgaard (Other), Morten Fischer Sivertsen (Producer)

Research output: Non-textual formSound/Visual production (digital)Communication

Abstract

Magtens Stemmer sender denne aften sit 8. afsnit og er altså halvvejs i indslagsrækken. Derfor er det tid til at vende blikket indad og gøre status over skidt og kanel. Til dette får vi eksklusiv hjælp af Bjarne Corydon, der ikke er udpræget fan af projektet. Tidligere på året kontaktede vi Bjarne Corydon for at interviewe ham om magt og netværk, men interviewet tog hurtigt en drejning og kom i stedet til at handle om, hvad der i Bjarnes optik er galt med Anton og Christophs forskning om magteliten. Og det skal vores lyttere naturligvis ikke snydes for.
Original languageDanish
Publication date21 Oct 2018
Place of PublicationKøbenhavn
Media of outputPodcasts
Size 55:00 min
Publication statusPublished - 21 Oct 2018

Cite this

Grau Larsen, Anton (Other) ; Ellersgaard, Christoph (Other) ; Fischer Sivertsen, Morten (Producer). / Magtens Stemmer: Midtvejsevaluering med Bjarne Corydon. [Sound/Visual production (digital)].
@misc{baeb77c7d1dc409f8af575ddc5678760,
title = "Magtens Stemmer: Midtvejsevaluering med Bjarne Corydon",
abstract = "Magtens Stemmer sender denne aften sit 8. afsnit og er alts{\aa} halvvejs i indslagsr{\ae}kken. Derfor er det tid til at vende blikket indad og g{\o}re status over skidt og kanel. Til dette f{\aa}r vi eksklusiv hj{\ae}lp af Bjarne Corydon, der ikke er udpr{\ae}get fan af projektet. Tidligere p{\aa} {\aa}ret kontaktede vi Bjarne Corydon for at interviewe ham om magt og netv{\ae}rk, men interviewet tog hurtigt en drejning og kom i stedet til at handle om, hvad der i Bjarnes optik er galt med Anton og Christophs forskning om magteliten. Og det skal vores lyttere naturligvis ikke snydes for.",
author = "{Grau Larsen}, Anton and Christoph Ellersgaard and {Fischer Sivertsen}, Morten",
year = "2018",
month = "10",
day = "21",
language = "Dansk",
publisher = "Radio24syv",
address = "Danmark",

}

Grau Larsen, A, Ellersgaard, C & Fischer Sivertsen, M, Magtens Stemmer: Midtvejsevaluering med Bjarne Corydon, 2018, Sound/Visual production (digital), Radio24syv, København.
Magtens Stemmer: Midtvejsevaluering med Bjarne Corydon. Grau Larsen, Anton (Other); Ellersgaard, Christoph (Other); Fischer Sivertsen, Morten (Producer). 2018. København : Radio24syv.

Research output: Non-textual formSound/Visual production (digital)Communication

TY - ADVS

T1 - Magtens Stemmer: Midtvejsevaluering med Bjarne Corydon

A2 - Grau Larsen, Anton

A2 - Ellersgaard, Christoph

A2 - Fischer Sivertsen, Morten

PY - 2018/10/21

Y1 - 2018/10/21

N2 - Magtens Stemmer sender denne aften sit 8. afsnit og er altså halvvejs i indslagsrækken. Derfor er det tid til at vende blikket indad og gøre status over skidt og kanel. Til dette får vi eksklusiv hjælp af Bjarne Corydon, der ikke er udpræget fan af projektet. Tidligere på året kontaktede vi Bjarne Corydon for at interviewe ham om magt og netværk, men interviewet tog hurtigt en drejning og kom i stedet til at handle om, hvad der i Bjarnes optik er galt med Anton og Christophs forskning om magteliten. Og det skal vores lyttere naturligvis ikke snydes for.

AB - Magtens Stemmer sender denne aften sit 8. afsnit og er altså halvvejs i indslagsrækken. Derfor er det tid til at vende blikket indad og gøre status over skidt og kanel. Til dette får vi eksklusiv hjælp af Bjarne Corydon, der ikke er udpræget fan af projektet. Tidligere på året kontaktede vi Bjarne Corydon for at interviewe ham om magt og netværk, men interviewet tog hurtigt en drejning og kom i stedet til at handle om, hvad der i Bjarnes optik er galt med Anton og Christophs forskning om magteliten. Og det skal vores lyttere naturligvis ikke snydes for.

M3 - Lyd og/eller billed produktion (digital)

PB - Radio24syv

CY - København

ER -