Magtens Stemmer: Michael Christiansen

Anton Grau Larsen (Other), Christoph Ellersgaard (Other), Morten Fischer Sivertsen (Producer)

Research output: Non-textual formSound/Visual production (digital)Communication

Abstract

Magtens Stemmer handler i aften om en af landets allermest erfarne bestyrelsesformænd, Michael Christiansen, som indtil årsskiftet 2018/2019 huserer i Danmarks Radio. Han er skolet under den legendariske departementschef i Justitsministeriet, Niels Madsen, i 70erne og 80erne og har siden været departementchef i Forsvarsministeriet og direktør på Det Kongelige Teater. Han er manden, der kan få enhver bestyrelse til at makke ret, og netop de tricks får vi et unikt indblik i. Desuden skal vi høre om hvordan Tamil-sagen skadede Justitsministeriets gode ry og rygte, embedsmandsrollens udvikling fra jura til økonomi, om eliteklubben på Sankt Annæ Plads og hvordan magt kan føre til magtfuldkommenhed, hvis man ikke passer på.
Original languageDanish
Publication date16 Dec 2018
Place of PublicationKøbenhavn
Media of outputPodcasts
Size 55:00 min
Publication statusPublished - 16 Dec 2018

Cite this

Grau Larsen, A. (Other), Ellersgaard, C. (Other), & Fischer Sivertsen, M. (Producer). (2018). Magtens Stemmer: Michael Christiansen. Sound/Visual production (digital), København: Radio24syv. Retrieved from https://www.24syv.dk/programmer/magtens-stemmer/38305804/michael-christiansen
Grau Larsen, Anton (Other) ; Ellersgaard, Christoph (Other) ; Fischer Sivertsen, Morten (Producer). / Magtens Stemmer: Michael Christiansen. [Sound/Visual production (digital)].
@misc{8e9944a78e0640c688e562826f4d6fe1,
title = "Magtens Stemmer: Michael Christiansen",
abstract = "Magtens Stemmer handler i aften om en af landets allermest erfarne bestyrelsesform{\ae}nd, Michael Christiansen, som indtil {\aa}rsskiftet 2018/2019 huserer i Danmarks Radio. Han er skolet under den legendariske departementschef i Justitsministeriet, Niels Madsen, i 70erne og 80erne og har siden v{\ae}ret departementchef i Forsvarsministeriet og direkt{\o}r p{\aa} Det Kongelige Teater. Han er manden, der kan f{\aa} enhver bestyrelse til at makke ret, og netop de tricks f{\aa}r vi et unikt indblik i. Desuden skal vi h{\o}re om hvordan Tamil-sagen skadede Justitsministeriets gode ry og rygte, embedsmandsrollens udvikling fra jura til {\o}konomi, om eliteklubben p{\aa} Sankt Ann{\ae} Plads og hvordan magt kan f{\o}re til magtfuldkommenhed, hvis man ikke passer p{\aa}.",
author = "{Grau Larsen}, Anton and Christoph Ellersgaard and {Fischer Sivertsen}, Morten",
year = "2018",
month = "12",
day = "16",
language = "Dansk",
publisher = "Radio24syv",
address = "Danmark",

}

Grau Larsen, A, Ellersgaard, C & Fischer Sivertsen, M, Magtens Stemmer: Michael Christiansen, 2018, Sound/Visual production (digital), Radio24syv, København.
Magtens Stemmer: Michael Christiansen. Grau Larsen, Anton (Other); Ellersgaard, Christoph (Other); Fischer Sivertsen, Morten (Producer). 2018. København : Radio24syv.

Research output: Non-textual formSound/Visual production (digital)Communication

TY - ADVS

T1 - Magtens Stemmer: Michael Christiansen

A2 - Grau Larsen, Anton

A2 - Ellersgaard, Christoph

A2 - Fischer Sivertsen, Morten

PY - 2018/12/16

Y1 - 2018/12/16

N2 - Magtens Stemmer handler i aften om en af landets allermest erfarne bestyrelsesformænd, Michael Christiansen, som indtil årsskiftet 2018/2019 huserer i Danmarks Radio. Han er skolet under den legendariske departementschef i Justitsministeriet, Niels Madsen, i 70erne og 80erne og har siden været departementchef i Forsvarsministeriet og direktør på Det Kongelige Teater. Han er manden, der kan få enhver bestyrelse til at makke ret, og netop de tricks får vi et unikt indblik i. Desuden skal vi høre om hvordan Tamil-sagen skadede Justitsministeriets gode ry og rygte, embedsmandsrollens udvikling fra jura til økonomi, om eliteklubben på Sankt Annæ Plads og hvordan magt kan føre til magtfuldkommenhed, hvis man ikke passer på.

AB - Magtens Stemmer handler i aften om en af landets allermest erfarne bestyrelsesformænd, Michael Christiansen, som indtil årsskiftet 2018/2019 huserer i Danmarks Radio. Han er skolet under den legendariske departementschef i Justitsministeriet, Niels Madsen, i 70erne og 80erne og har siden været departementchef i Forsvarsministeriet og direktør på Det Kongelige Teater. Han er manden, der kan få enhver bestyrelse til at makke ret, og netop de tricks får vi et unikt indblik i. Desuden skal vi høre om hvordan Tamil-sagen skadede Justitsministeriets gode ry og rygte, embedsmandsrollens udvikling fra jura til økonomi, om eliteklubben på Sankt Annæ Plads og hvordan magt kan føre til magtfuldkommenhed, hvis man ikke passer på.

M3 - Lyd og/eller billed produktion (digital)

PB - Radio24syv

CY - København

ER -

Grau Larsen A (Other), Ellersgaard C (Other), Fischer Sivertsen M (Producer). Magtens Stemmer: Michael Christiansen København: Radio24syv. 2018.