Magtens Stemmer: Lizette Risgaard

Anton Grau Larsen (Other), Christoph Ellersgaard (Other), Morten Fischer Sivertsen (Producer)

Research output: Non-textual formSound/Visual production (digital)Communication

Abstract

Magtens Stemmer handler i aften om Lizette Risgaard. Hun er til daglig formand for LO (som pr. 1 januar 2019 fusionerer med FTF og skifter navn til Fagbevægelsens Hovedorganisation), og står altså i spidsen for en paraplyorganisation, der primært repræsenterer fagforbund for faglærte og ufaglærte arbejdere.
Hendes job er - som hun siger - at bruge sin magt til at gøre vilkårerne for danske arbejdere bedre. Det er dog lettere sagt end gjort, for Lizette Risgaard er nødt til at balancere mellem to stole. På den ene side det bagland af medlemmer, hvis interesser hun repræsenterer - på den anden side de andre magtfulde personer, fx politikere eller arbejdsgivere, som hun er nødt til at forhandle med. Kunsten er at alle skal være glade - og det er evnen til at nå dette kompromis, dette magtens håndværk, som vi skal høre meget mere om.
Original languageDanish
Publication date25 Nov 2018
Place of PublicationKøbenhavn
Media of outputPodcasts
Size 55:00 min
Publication statusPublished - 25 Nov 2018

Cite this

Grau Larsen, A. (Other), Ellersgaard, C. (Other), & Fischer Sivertsen, M. (Producer). (2018). Magtens Stemmer: Lizette Risgaard. Sound/Visual production (digital), København: Radio24syv. Retrieved from https://www.24syv.dk/programmer/magtens-stemmer/37695351/lizette-risgaard
Grau Larsen, Anton (Other) ; Ellersgaard, Christoph (Other) ; Fischer Sivertsen, Morten (Producer). / Magtens Stemmer: Lizette Risgaard. [Sound/Visual production (digital)].
@misc{1e9b296a519a4c57a78abb8488bb6a9c,
title = "Magtens Stemmer: Lizette Risgaard",
abstract = "Magtens Stemmer handler i aften om Lizette Risgaard. Hun er til daglig formand for LO (som pr. 1 januar 2019 fusionerer med FTF og skifter navn til Fagbev{\ae}gelsens Hovedorganisation), og st{\aa}r alts{\aa} i spidsen for en paraplyorganisation, der prim{\ae}rt repr{\ae}senterer fagforbund for fagl{\ae}rte og ufagl{\ae}rte arbejdere.Hendes job er - som hun siger - at bruge sin magt til at g{\o}re vilk{\aa}rerne for danske arbejdere bedre. Det er dog lettere sagt end gjort, for Lizette Risgaard er n{\o}dt til at balancere mellem to stole. P{\aa} den ene side det bagland af medlemmer, hvis interesser hun repr{\ae}senterer - p{\aa} den anden side de andre magtfulde personer, fx politikere eller arbejdsgivere, som hun er n{\o}dt til at forhandle med. Kunsten er at alle skal v{\ae}re glade - og det er evnen til at n{\aa} dette kompromis, dette magtens h{\aa}ndv{\ae}rk, som vi skal h{\o}re meget mere om.",
author = "{Grau Larsen}, Anton and Christoph Ellersgaard and {Fischer Sivertsen}, Morten",
year = "2018",
month = "11",
day = "25",
language = "Dansk",
publisher = "Radio24syv",
address = "Danmark",

}

Grau Larsen, A, Ellersgaard, C & Fischer Sivertsen, M, Magtens Stemmer: Lizette Risgaard, 2018, Sound/Visual production (digital), Radio24syv, København.
Magtens Stemmer: Lizette Risgaard. Grau Larsen, Anton (Other); Ellersgaard, Christoph (Other); Fischer Sivertsen, Morten (Producer). 2018. København : Radio24syv.

Research output: Non-textual formSound/Visual production (digital)Communication

TY - ADVS

T1 - Magtens Stemmer: Lizette Risgaard

A2 - Grau Larsen, Anton

A2 - Ellersgaard, Christoph

A2 - Fischer Sivertsen, Morten

PY - 2018/11/25

Y1 - 2018/11/25

N2 - Magtens Stemmer handler i aften om Lizette Risgaard. Hun er til daglig formand for LO (som pr. 1 januar 2019 fusionerer med FTF og skifter navn til Fagbevægelsens Hovedorganisation), og står altså i spidsen for en paraplyorganisation, der primært repræsenterer fagforbund for faglærte og ufaglærte arbejdere.Hendes job er - som hun siger - at bruge sin magt til at gøre vilkårerne for danske arbejdere bedre. Det er dog lettere sagt end gjort, for Lizette Risgaard er nødt til at balancere mellem to stole. På den ene side det bagland af medlemmer, hvis interesser hun repræsenterer - på den anden side de andre magtfulde personer, fx politikere eller arbejdsgivere, som hun er nødt til at forhandle med. Kunsten er at alle skal være glade - og det er evnen til at nå dette kompromis, dette magtens håndværk, som vi skal høre meget mere om.

AB - Magtens Stemmer handler i aften om Lizette Risgaard. Hun er til daglig formand for LO (som pr. 1 januar 2019 fusionerer med FTF og skifter navn til Fagbevægelsens Hovedorganisation), og står altså i spidsen for en paraplyorganisation, der primært repræsenterer fagforbund for faglærte og ufaglærte arbejdere.Hendes job er - som hun siger - at bruge sin magt til at gøre vilkårerne for danske arbejdere bedre. Det er dog lettere sagt end gjort, for Lizette Risgaard er nødt til at balancere mellem to stole. På den ene side det bagland af medlemmer, hvis interesser hun repræsenterer - på den anden side de andre magtfulde personer, fx politikere eller arbejdsgivere, som hun er nødt til at forhandle med. Kunsten er at alle skal være glade - og det er evnen til at nå dette kompromis, dette magtens håndværk, som vi skal høre meget mere om.

M3 - Lyd og/eller billed produktion (digital)

PB - Radio24syv

CY - København

ER -

Grau Larsen A (Other), Ellersgaard C (Other), Fischer Sivertsen M (Producer). Magtens Stemmer: Lizette Risgaard København: Radio24syv. 2018.