Magtens Stemmer: Lars Goldschmidt

Anton Grau Larsen (Other), Christoph Ellersgaard (Other), Morten Fischer Sivertsen (Producer)

Research output: Non-textual formSound/Visual production (digital)Communication

Abstract

Magtens Stemmer handler i dag om Lars Goldschmidt, og ham er der fart på. Han har taget to ph.d'er, både på DTU og CBS, har siddet som embedsmand i miljøstyrelsen, som direktør i Dansk Industri og stillede i 2015 op som folketingskandidat på Bornholm for Socialdemokratiet.
Han er født ind i en elite-familie, som de sidste 400 år har været i toppen af det danske samfund - men han er nu sin egen. Lige fra det spraglede tøj og forkærligheden for at spille teater, til den særlige evne både at kunne det tekniske og håndværksmæssige samt det politiske og kommunikative. Lars Goldschmidt er med andre ord en grænsegænger, som har været vidt omkring i magtens cirkler og kan spillet ud til fingerspidserne.
Original languageDanish
Publication date4 Nov 2018
Place of PublicationKøbenhavn
Media of outputPodcasts
Size 55:00 min
Publication statusPublished - 4 Nov 2018

Cite this

Grau Larsen, A. (Other), Ellersgaard, C. (Other), & Fischer Sivertsen, M. (Producer). (2018). Magtens Stemmer: Lars Goldschmidt. Sound/Visual production (digital), København: Radio24syv. Retrieved from https://www.radio24syv.dk/programmer/magtens-stemmer/37166248/lars-goldschmidt
Grau Larsen, Anton (Other) ; Ellersgaard, Christoph (Other) ; Fischer Sivertsen, Morten (Producer). / Magtens Stemmer: Lars Goldschmidt. [Sound/Visual production (digital)].
@misc{cb02ac5da3b94666964bd884d4a5885c,
title = "Magtens Stemmer: Lars Goldschmidt",
abstract = "Magtens Stemmer handler i dag om Lars Goldschmidt, og ham er der fart p{\aa}. Han har taget to ph.d'er, b{\aa}de p{\aa} DTU og CBS, har siddet som embedsmand i milj{\o}styrelsen, som direkt{\o}r i Dansk Industri og stillede i 2015 op som folketingskandidat p{\aa} Bornholm for Socialdemokratiet. Han er f{\o}dt ind i en elite-familie, som de sidste 400 {\aa}r har v{\ae}ret i toppen af det danske samfund - men han er nu sin egen. Lige fra det spraglede t{\o}j og fork{\ae}rligheden for at spille teater, til den s{\ae}rlige evne b{\aa}de at kunne det tekniske og h{\aa}ndv{\ae}rksm{\ae}ssige samt det politiske og kommunikative. Lars Goldschmidt er med andre ord en gr{\ae}nseg{\ae}nger, som har v{\ae}ret vidt omkring i magtens cirkler og kan spillet ud til fingerspidserne.",
author = "{Grau Larsen}, Anton and Christoph Ellersgaard and {Fischer Sivertsen}, Morten",
year = "2018",
month = "11",
day = "4",
language = "Dansk",
publisher = "Radio24syv",
address = "Danmark",

}

Grau Larsen, A, Ellersgaard, C & Fischer Sivertsen, M, Magtens Stemmer: Lars Goldschmidt, 2018, Sound/Visual production (digital), Radio24syv, København.
Magtens Stemmer: Lars Goldschmidt. Grau Larsen, Anton (Other); Ellersgaard, Christoph (Other); Fischer Sivertsen, Morten (Producer). 2018. København : Radio24syv.

Research output: Non-textual formSound/Visual production (digital)Communication

TY - ADVS

T1 - Magtens Stemmer: Lars Goldschmidt

A2 - Grau Larsen, Anton

A2 - Ellersgaard, Christoph

A2 - Fischer Sivertsen, Morten

PY - 2018/11/4

Y1 - 2018/11/4

N2 - Magtens Stemmer handler i dag om Lars Goldschmidt, og ham er der fart på. Han har taget to ph.d'er, både på DTU og CBS, har siddet som embedsmand i miljøstyrelsen, som direktør i Dansk Industri og stillede i 2015 op som folketingskandidat på Bornholm for Socialdemokratiet. Han er født ind i en elite-familie, som de sidste 400 år har været i toppen af det danske samfund - men han er nu sin egen. Lige fra det spraglede tøj og forkærligheden for at spille teater, til den særlige evne både at kunne det tekniske og håndværksmæssige samt det politiske og kommunikative. Lars Goldschmidt er med andre ord en grænsegænger, som har været vidt omkring i magtens cirkler og kan spillet ud til fingerspidserne.

AB - Magtens Stemmer handler i dag om Lars Goldschmidt, og ham er der fart på. Han har taget to ph.d'er, både på DTU og CBS, har siddet som embedsmand i miljøstyrelsen, som direktør i Dansk Industri og stillede i 2015 op som folketingskandidat på Bornholm for Socialdemokratiet. Han er født ind i en elite-familie, som de sidste 400 år har været i toppen af det danske samfund - men han er nu sin egen. Lige fra det spraglede tøj og forkærligheden for at spille teater, til den særlige evne både at kunne det tekniske og håndværksmæssige samt det politiske og kommunikative. Lars Goldschmidt er med andre ord en grænsegænger, som har været vidt omkring i magtens cirkler og kan spillet ud til fingerspidserne.

M3 - Lyd og/eller billed produktion (digital)

PB - Radio24syv

CY - København

ER -

Grau Larsen A (Other), Ellersgaard C (Other), Fischer Sivertsen M (Producer). Magtens Stemmer: Lars Goldschmidt København: Radio24syv. 2018.