Magtens Stemmer: Kristian Wendelboe

Anton Grau Larsen (Other), Christoph Ellersgaard (Other), Morten Fischer Sivertsen (Producer)

Research output: Non-textual formSound/Visual production (digital)Communication

Abstract

Kristian Wendelboe er direktør for Kommunernes Landsforening og uddannet økonom. Han tilhører den ledende profession i Danmark og er kerneeksemplet på en djøfer, der kan snakke med både stat og fagbevægelse omkring forhandlingsbordet, når rammerne for det danske arbejdsmarked skal lægges. Han er rundet af sin tid i Finansministeriet, hvor han mødte mange andre vordende stjerner på den offentlige lederhimmel - og så er han godt og grundigt træt af yderfløjenes populistiske råbekor, som hindrer eliten i at føre ansvarlig politik.
Original languageDanish
Publication date16 Sep 2018
Place of PublicationKøbenhavn
Media of outputPodcasts
Size 55:00 min
Publication statusPublished - 16 Sep 2018

Cite this

Grau Larsen, A. (Other), Ellersgaard, C. (Other), & Fischer Sivertsen, M. (Producer). (2018). Magtens Stemmer: Kristian Wendelboe. Sound/Visual production (digital), København: Radio24syv. Retrieved from https://www.24syv.dk/programmer/magtens-stemmer/35642691/kristian-wendelboe
Grau Larsen, Anton (Other) ; Ellersgaard, Christoph (Other) ; Fischer Sivertsen, Morten (Producer). / Magtens Stemmer: Kristian Wendelboe. [Sound/Visual production (digital)].
@misc{fd8c223ab7e9445786dbe7da71679518,
title = "Magtens Stemmer: Kristian Wendelboe",
abstract = "Kristian Wendelboe er direkt{\o}r for Kommunernes Landsforening og uddannet {\o}konom. Han tilh{\o}rer den ledende profession i Danmark og er kerneeksemplet p{\aa} en dj{\o}fer, der kan snakke med b{\aa}de stat og fagbev{\ae}gelse omkring forhandlingsbordet, n{\aa}r rammerne for det danske arbejdsmarked skal l{\ae}gges. Han er rundet af sin tid i Finansministeriet, hvor han m{\o}dte mange andre vordende stjerner p{\aa} den offentlige lederhimmel - og s{\aa} er han godt og grundigt tr{\ae}t af yderfl{\o}jenes populistiske r{\aa}bekor, som hindrer eliten i at f{\o}re ansvarlig politik.",
author = "{Grau Larsen}, Anton and Christoph Ellersgaard and {Fischer Sivertsen}, Morten",
year = "2018",
month = "9",
day = "16",
language = "Dansk",
publisher = "Radio24syv",
address = "Danmark",

}

Grau Larsen, A, Ellersgaard, C & Fischer Sivertsen, M, Magtens Stemmer: Kristian Wendelboe, 2018, Sound/Visual production (digital), Radio24syv, København.
Magtens Stemmer: Kristian Wendelboe. Grau Larsen, Anton (Other); Ellersgaard, Christoph (Other); Fischer Sivertsen, Morten (Producer). 2018. København : Radio24syv.

Research output: Non-textual formSound/Visual production (digital)Communication

TY - ADVS

T1 - Magtens Stemmer: Kristian Wendelboe

A2 - Grau Larsen, Anton

A2 - Ellersgaard, Christoph

A2 - Fischer Sivertsen, Morten

PY - 2018/9/16

Y1 - 2018/9/16

N2 - Kristian Wendelboe er direktør for Kommunernes Landsforening og uddannet økonom. Han tilhører den ledende profession i Danmark og er kerneeksemplet på en djøfer, der kan snakke med både stat og fagbevægelse omkring forhandlingsbordet, når rammerne for det danske arbejdsmarked skal lægges. Han er rundet af sin tid i Finansministeriet, hvor han mødte mange andre vordende stjerner på den offentlige lederhimmel - og så er han godt og grundigt træt af yderfløjenes populistiske råbekor, som hindrer eliten i at føre ansvarlig politik.

AB - Kristian Wendelboe er direktør for Kommunernes Landsforening og uddannet økonom. Han tilhører den ledende profession i Danmark og er kerneeksemplet på en djøfer, der kan snakke med både stat og fagbevægelse omkring forhandlingsbordet, når rammerne for det danske arbejdsmarked skal lægges. Han er rundet af sin tid i Finansministeriet, hvor han mødte mange andre vordende stjerner på den offentlige lederhimmel - og så er han godt og grundigt træt af yderfløjenes populistiske råbekor, som hindrer eliten i at føre ansvarlig politik.

M3 - Lyd og/eller billed produktion (digital)

PB - Radio24syv

CY - København

ER -

Grau Larsen A (Other), Ellersgaard C (Other), Fischer Sivertsen M (Producer). Magtens Stemmer: Kristian Wendelboe København: Radio24syv. 2018.