Magtens Stemmer: Claus Jensen & Thorkild E. Jensen

Anton Grau Larsen (Other), Christoph Ellersgaard (Other), Morten Fischer Sivertsen (Producer)

Research output: Non-textual formSound/Visual production (digital)Communication

Abstract

Magtens Stemmer handler i dag om fagbevægelsens måske stærkeste spiller, Dansk Metal, som spiller en meget central rolle i den danske arbejdsmarkedsmodel. Vi har interviewet den forhenværende og nuværende formand for Dansk Metal, Thorkild E. Jensen og Claus Jensen, som var de mest centrale skikkelser i kortlægningen af magteliten i 2013 og 2016. Modsat hvad man ofte forbinder med fagbevægelsen, så er Dansk Metal kendetegnet ved at have et mere pragmatisk forhold til arbejdsgiverne. Som de siger: "For os drejer det sig om at sørge for, at arbejdsgiverne tjener penge, for ellers er der ingen vi kan tage"
Original languageDanish
Publication date30 Sep 2018
Place of PublicationKøbenhavn
Media of outputPodcasts
Size 55:00 min
Publication statusPublished - 30 Sep 2018

Cite this

Grau Larsen, Anton (Other) ; Ellersgaard, Christoph (Other) ; Fischer Sivertsen, Morten (Producer). / Magtens Stemmer: Claus Jensen & Thorkild E. Jensen. [Sound/Visual production (digital)].
@misc{eb156ab11071451dbb4579d02040fca7,
title = "Magtens Stemmer: Claus Jensen & Thorkild E. Jensen",
abstract = "Magtens Stemmer handler i dag om fagbev{\ae}gelsens m{\aa}ske st{\ae}rkeste spiller, Dansk Metal, som spiller en meget central rolle i den danske arbejdsmarkedsmodel. Vi har interviewet den forhenv{\ae}rende og nuv{\ae}rende formand for Dansk Metal, Thorkild E. Jensen og Claus Jensen, som var de mest centrale skikkelser i kortl{\ae}gningen af magteliten i 2013 og 2016. Modsat hvad man ofte forbinder med fagbev{\ae}gelsen, s{\aa} er Dansk Metal kendetegnet ved at have et mere pragmatisk forhold til arbejdsgiverne. Som de siger: {"}For os drejer det sig om at s{\o}rge for, at arbejdsgiverne tjener penge, for ellers er der ingen vi kan tage{"}",
author = "{Grau Larsen}, Anton and Christoph Ellersgaard and {Fischer Sivertsen}, Morten",
year = "2018",
month = "9",
day = "30",
language = "Dansk",
publisher = "Radio24syv",
address = "Danmark",

}

Grau Larsen, A, Ellersgaard, C & Fischer Sivertsen, M, Magtens Stemmer: Claus Jensen & Thorkild E. Jensen, 2018, Sound/Visual production (digital), Radio24syv, København.
Magtens Stemmer: Claus Jensen & Thorkild E. Jensen. Grau Larsen, Anton (Other); Ellersgaard, Christoph (Other); Fischer Sivertsen, Morten (Producer). 2018. København : Radio24syv.

Research output: Non-textual formSound/Visual production (digital)Communication

TY - ADVS

T1 - Magtens Stemmer: Claus Jensen & Thorkild E. Jensen

A2 - Grau Larsen, Anton

A2 - Ellersgaard, Christoph

A2 - Fischer Sivertsen, Morten

PY - 2018/9/30

Y1 - 2018/9/30

N2 - Magtens Stemmer handler i dag om fagbevægelsens måske stærkeste spiller, Dansk Metal, som spiller en meget central rolle i den danske arbejdsmarkedsmodel. Vi har interviewet den forhenværende og nuværende formand for Dansk Metal, Thorkild E. Jensen og Claus Jensen, som var de mest centrale skikkelser i kortlægningen af magteliten i 2013 og 2016. Modsat hvad man ofte forbinder med fagbevægelsen, så er Dansk Metal kendetegnet ved at have et mere pragmatisk forhold til arbejdsgiverne. Som de siger: "For os drejer det sig om at sørge for, at arbejdsgiverne tjener penge, for ellers er der ingen vi kan tage"

AB - Magtens Stemmer handler i dag om fagbevægelsens måske stærkeste spiller, Dansk Metal, som spiller en meget central rolle i den danske arbejdsmarkedsmodel. Vi har interviewet den forhenværende og nuværende formand for Dansk Metal, Thorkild E. Jensen og Claus Jensen, som var de mest centrale skikkelser i kortlægningen af magteliten i 2013 og 2016. Modsat hvad man ofte forbinder med fagbevægelsen, så er Dansk Metal kendetegnet ved at have et mere pragmatisk forhold til arbejdsgiverne. Som de siger: "For os drejer det sig om at sørge for, at arbejdsgiverne tjener penge, for ellers er der ingen vi kan tage"

M3 - Lyd og/eller billed produktion (digital)

PB - Radio24syv

CY - København

ER -

Grau Larsen A (Other), Ellersgaard C (Other), Fischer Sivertsen M (Producer). Magtens Stemmer: Claus Jensen & Thorkild E. Jensen København: Radio24syv. 2018.