Magtens Stemmer: Anders Eldrup

Anton Grau Larsen (Other), Christoph Ellersgaard (Other), Morten Fischer Sivertsen (Producer)

Research output: Non-textual formSound/Visual production (digital)Communication

Abstract

Magtens Stemmer handler i dag om en af de mest indflydelsesrige offentlige ledere de sidste 30 år, Anders Eldrup. I 90erne var han departementchef i Finansministeriet og havde en finger med i spillet overalt i det øverste lag af statsadministrationen. I 2001 skiftede han embedsværket ud med en af landets største virksomheder, DONG Energy, og blev der indtil 2012, hvor han ragede uklar med bestyrelsesformand Fritz Schur om aflønningen af de såkaldte guldfugle og måtte gå af med en gedigen og meget omstridt fratrædelsesgodtgørelse. Lyt med og hør hvordan en generet dreng fra Grenaa med knap så meget kulturel kapital strøg helt til tops i magtens cirkler, hvordan man kan få hjerteflimmer af for meget magt og hvad vi egentligt ved om magtelitens kærlighedsliv.
Original languageDanish
Publication date9 Dec 2018
Place of PublicationKøbenhavn
Media of outputPodcasts
Size 57:00 min
Publication statusPublished - 9 Dec 2018

Cite this

Grau Larsen, A. (Other), Ellersgaard, C. (Other), & Fischer Sivertsen, M. (Producer). (2018). Magtens Stemmer: Anders Eldrup. Sound/Visual production (digital), København: Radio24syv. Retrieved from https://www.24syv.dk/programmer/magtens-stemmer/38128400/anders-eldrup
Grau Larsen, Anton (Other) ; Ellersgaard, Christoph (Other) ; Fischer Sivertsen, Morten (Producer). / Magtens Stemmer: Anders Eldrup. [Sound/Visual production (digital)].
@misc{bea913ce064147a8b94e4fbd82c4ae8d,
title = "Magtens Stemmer: Anders Eldrup",
abstract = "Magtens Stemmer handler i dag om en af de mest indflydelsesrige offentlige ledere de sidste 30 {\aa}r, Anders Eldrup. I 90erne var han departementchef i Finansministeriet og havde en finger med i spillet overalt i det {\o}verste lag af statsadministrationen. I 2001 skiftede han embedsv{\ae}rket ud med en af landets st{\o}rste virksomheder, DONG Energy, og blev der indtil 2012, hvor han ragede uklar med bestyrelsesformand Fritz Schur om afl{\o}nningen af de s{\aa}kaldte guldfugle og m{\aa}tte g{\aa} af med en gedigen og meget omstridt fratr{\ae}delsesgodtg{\o}relse. Lyt med og h{\o}r hvordan en generet dreng fra Grenaa med knap s{\aa} meget kulturel kapital str{\o}g helt til tops i magtens cirkler, hvordan man kan f{\aa} hjerteflimmer af for meget magt og hvad vi egentligt ved om magtelitens k{\ae}rlighedsliv.",
author = "{Grau Larsen}, Anton and Christoph Ellersgaard and {Fischer Sivertsen}, Morten",
year = "2018",
month = "12",
day = "9",
language = "Dansk",
publisher = "Radio24syv",
address = "Danmark",

}

Grau Larsen, A, Ellersgaard, C & Fischer Sivertsen, M, Magtens Stemmer: Anders Eldrup, 2018, Sound/Visual production (digital), Radio24syv, København.
Magtens Stemmer: Anders Eldrup. Grau Larsen, Anton (Other); Ellersgaard, Christoph (Other); Fischer Sivertsen, Morten (Producer). 2018. København : Radio24syv.

Research output: Non-textual formSound/Visual production (digital)Communication

TY - ADVS

T1 - Magtens Stemmer: Anders Eldrup

A2 - Grau Larsen, Anton

A2 - Ellersgaard, Christoph

A2 - Fischer Sivertsen, Morten

PY - 2018/12/9

Y1 - 2018/12/9

N2 - Magtens Stemmer handler i dag om en af de mest indflydelsesrige offentlige ledere de sidste 30 år, Anders Eldrup. I 90erne var han departementchef i Finansministeriet og havde en finger med i spillet overalt i det øverste lag af statsadministrationen. I 2001 skiftede han embedsværket ud med en af landets største virksomheder, DONG Energy, og blev der indtil 2012, hvor han ragede uklar med bestyrelsesformand Fritz Schur om aflønningen af de såkaldte guldfugle og måtte gå af med en gedigen og meget omstridt fratrædelsesgodtgørelse. Lyt med og hør hvordan en generet dreng fra Grenaa med knap så meget kulturel kapital strøg helt til tops i magtens cirkler, hvordan man kan få hjerteflimmer af for meget magt og hvad vi egentligt ved om magtelitens kærlighedsliv.

AB - Magtens Stemmer handler i dag om en af de mest indflydelsesrige offentlige ledere de sidste 30 år, Anders Eldrup. I 90erne var han departementchef i Finansministeriet og havde en finger med i spillet overalt i det øverste lag af statsadministrationen. I 2001 skiftede han embedsværket ud med en af landets største virksomheder, DONG Energy, og blev der indtil 2012, hvor han ragede uklar med bestyrelsesformand Fritz Schur om aflønningen af de såkaldte guldfugle og måtte gå af med en gedigen og meget omstridt fratrædelsesgodtgørelse. Lyt med og hør hvordan en generet dreng fra Grenaa med knap så meget kulturel kapital strøg helt til tops i magtens cirkler, hvordan man kan få hjerteflimmer af for meget magt og hvad vi egentligt ved om magtelitens kærlighedsliv.

M3 - Lyd og/eller billed produktion (digital)

PB - Radio24syv

CY - København

ER -

Grau Larsen A (Other), Ellersgaard C (Other), Fischer Sivertsen M (Producer). Magtens Stemmer: Anders Eldrup København: Radio24syv. 2018.