Lederskabsreformationens udfordring til demokratiet

Research output: Other contributionNet publication - Internet publicationCommunication

Abstract

"Vi er på vej mod et samfund, hvor statens økonomi går forud for samfundets, folkets og menneskers trivsel og velfærd. Det præger hele vores ledelses- og styringssyn," skriver professor Preben Melander, der drømmer om en folkebevægelse for nyt lederskab. "Samfundet prioriterer de værdier og arbejdsfunktioner, der kan sættes i system, som er logiske, operationelle og målbare. Men styring er ikke så simpel og logisk, som vi ofte tror," skriver Melander her, og opfordrer til handling.
Original languageDanish
Publication date28 Oct 2013
Publication statusPublished - 28 Oct 2013

Cite this

@misc{d6307f62783349399536b0ce3dab2d50,
title = "Lederskabsreformationens udfordring til demokratiet",
abstract = "{"}Vi er p{\aa} vej mod et samfund, hvor statens {\o}konomi g{\aa}r forud for samfundets, folkets og menneskers trivsel og velf{\ae}rd. Det pr{\ae}ger hele vores ledelses- og styringssyn,{"} skriver professor Preben Melander, der dr{\o}mmer om en folkebev{\ae}gelse for nyt lederskab. {"}Samfundet prioriterer de v{\ae}rdier og arbejdsfunktioner, der kan s{\ae}ttes i system, som er logiske, operationelle og m{\aa}lbare. Men styring er ikke s{\aa} simpel og logisk, som vi ofte tror,{"} skriver Melander her, og opfordrer til handling.",
keywords = "Lederskabsh{\o}ringen",
author = "Preben Melander",
year = "2013",
month = "10",
day = "28",
language = "Dansk",
type = "Other",

}

Lederskabsreformationens udfordring til demokratiet. / Melander, Preben.

2013, Artikel.

Research output: Other contributionNet publication - Internet publicationCommunication

TY - ICOMM

T1 - Lederskabsreformationens udfordring til demokratiet

AU - Melander, Preben

PY - 2013/10/28

Y1 - 2013/10/28

N2 - "Vi er på vej mod et samfund, hvor statens økonomi går forud for samfundets, folkets og menneskers trivsel og velfærd. Det præger hele vores ledelses- og styringssyn," skriver professor Preben Melander, der drømmer om en folkebevægelse for nyt lederskab. "Samfundet prioriterer de værdier og arbejdsfunktioner, der kan sættes i system, som er logiske, operationelle og målbare. Men styring er ikke så simpel og logisk, som vi ofte tror," skriver Melander her, og opfordrer til handling.

AB - "Vi er på vej mod et samfund, hvor statens økonomi går forud for samfundets, folkets og menneskers trivsel og velfærd. Det præger hele vores ledelses- og styringssyn," skriver professor Preben Melander, der drømmer om en folkebevægelse for nyt lederskab. "Samfundet prioriterer de værdier og arbejdsfunktioner, der kan sættes i system, som er logiske, operationelle og målbare. Men styring er ikke så simpel og logisk, som vi ofte tror," skriver Melander her, og opfordrer til handling.

KW - Lederskabshøringen

M3 - Udgivelser på nettet - Net-publikation

ER -