Lad os gøre op med ensretningen - og skabe en ny retning

Research output: Other contributionNet publication - Internet publicationCommunication

Abstract

De senere års udvikling har skabt et socialt og kulturelt vakuum. Menneskelig livsudfoldelse og eksistens styres af ekspertviden og underkastes overdreven målstyring, nøgletalshykleri, tælleregimer og ensretning. Dermed bliver sociale, politiske og kulturelle forskelle stadig større, hvilket gør det sværere at skabe relationer på tværs af de sociale og kulturelle lag, grænser og skel. Lad os gøre noget andet, skriver professor Preben Melander her som afsæt for et nyt stort forskningsprojekt.
Original languageDanish
Publication date6 Feb 2014
Publication statusPublished - 6 Feb 2014

Cite this

@misc{60360c4e48da44aba57c524808746cc7,
title = "Lad os g{\o}re op med ensretningen - og skabe en ny retning",
abstract = "De senere {\aa}rs udvikling har skabt et socialt og kulturelt vakuum. Menneskelig livsudfoldelse og eksistens styres af ekspertviden og underkastes overdreven m{\aa}lstyring, n{\o}gletalshykleri, t{\ae}lleregimer og ensretning. Dermed bliver sociale, politiske og kulturelle forskelle stadig st{\o}rre, hvilket g{\o}r det sv{\ae}rere at skabe relationer p{\aa} tv{\ae}rs af de sociale og kulturelle lag, gr{\ae}nser og skel. Lad os g{\o}re noget andet, skriver professor Preben Melander her som afs{\ae}t for et nyt stort forskningsprojekt.",
keywords = "Lederskabsh{\o}ringen",
author = "Preben Melander",
year = "2014",
month = "2",
day = "6",
language = "Dansk",
type = "Other",

}

Lad os gøre op med ensretningen - og skabe en ny retning. / Melander, Preben.

2014, Artikel.

Research output: Other contributionNet publication - Internet publicationCommunication

TY - ICOMM

T1 - Lad os gøre op med ensretningen - og skabe en ny retning

AU - Melander, Preben

PY - 2014/2/6

Y1 - 2014/2/6

N2 - De senere års udvikling har skabt et socialt og kulturelt vakuum. Menneskelig livsudfoldelse og eksistens styres af ekspertviden og underkastes overdreven målstyring, nøgletalshykleri, tælleregimer og ensretning. Dermed bliver sociale, politiske og kulturelle forskelle stadig større, hvilket gør det sværere at skabe relationer på tværs af de sociale og kulturelle lag, grænser og skel. Lad os gøre noget andet, skriver professor Preben Melander her som afsæt for et nyt stort forskningsprojekt.

AB - De senere års udvikling har skabt et socialt og kulturelt vakuum. Menneskelig livsudfoldelse og eksistens styres af ekspertviden og underkastes overdreven målstyring, nøgletalshykleri, tælleregimer og ensretning. Dermed bliver sociale, politiske og kulturelle forskelle stadig større, hvilket gør det sværere at skabe relationer på tværs af de sociale og kulturelle lag, grænser og skel. Lad os gøre noget andet, skriver professor Preben Melander her som afsæt for et nyt stort forskningsprojekt.

KW - Lederskabshøringen

M3 - Udgivelser på nettet - Net-publikation

ER -