Lægelig ledelse - om at gøre en forskel

Eva Zeuthen Bentsen

Research output: Book/ReportReportResearch

2 Downloads (Pure)

Abstract

Dette er et studie af fire klinikchefer på Rigshospitalet i København, deres arbejde med ledelsesrollen, deres opgaver og fortolkninger af de pres, som de oplever. Det er et studie af ”lægelig ledelse”, hvilket her refererer til ledelse udført af læger, rettet mod sundhedsfagligt personale og med primært fokus på lægegruppen.
Original languageDanish
Place of PublicationFrederiksberg
PublisherFLOS - Forskningscenter for Ledelse og Organisation i Sygehusvæsenet. Handelshøjskolen i København
Number of pages88
Publication statusPublished - 2001
SeriesFLOS Forskningsrapport
Number2

Cite this

Zeuthen Bentsen, E. (2001). Lægelig ledelse - om at gøre en forskel. Frederiksberg: FLOS - Forskningscenter for Ledelse og Organisation i Sygehusvæsenet. Handelshøjskolen i København. FLOS Forskningsrapport, No. 2
Zeuthen Bentsen, Eva. / Lægelig ledelse - om at gøre en forskel. Frederiksberg : FLOS - Forskningscenter for Ledelse og Organisation i Sygehusvæsenet. Handelshøjskolen i København, 2001. 88 p. (FLOS Forskningsrapport; No. 2).
@book{64376d50e62711dd8e8d000ea68e967b,
title = "L{\ae}gelig ledelse - om at g{\o}re en forskel",
abstract = "Dette er et studie af fire klinikchefer p{\aa} Rigshospitalet i K{\o}benhavn, deres arbejde med ledelsesrollen, deres opgaver og fortolkninger af de pres, som de oplever. Det er et studie af ”l{\ae}gelig ledelse”, hvilket her refererer til ledelse udf{\o}rt af l{\ae}ger, rettet mod sundhedsfagligt personale og med prim{\ae}rt fokus p{\aa} l{\ae}gegruppen.",
keywords = "Ledelsestyper, Offentlig ledelse, Sygehuse, Sygehusv{\ae}sen, L{\ae}gelig ledelse",
author = "{Zeuthen Bentsen}, Eva",
year = "2001",
language = "Dansk",
series = "FLOS Forskningsrapport",
publisher = "FLOS - Forskningscenter for Ledelse og Organisation i Sygehusv{\ae}senet. Handelsh{\o}jskolen i K{\o}benhavn",
number = "2",
address = "Danmark",

}

Zeuthen Bentsen, E 2001, Lægelig ledelse - om at gøre en forskel. FLOS Forskningsrapport, no. 2, FLOS - Forskningscenter for Ledelse og Organisation i Sygehusvæsenet. Handelshøjskolen i København, Frederiksberg.

Lægelig ledelse - om at gøre en forskel. / Zeuthen Bentsen, Eva.

Frederiksberg : FLOS - Forskningscenter for Ledelse og Organisation i Sygehusvæsenet. Handelshøjskolen i København, 2001. 88 p. (FLOS Forskningsrapport; No. 2).

Research output: Book/ReportReportResearch

TY - RPRT

T1 - Lægelig ledelse - om at gøre en forskel

AU - Zeuthen Bentsen, Eva

PY - 2001

Y1 - 2001

N2 - Dette er et studie af fire klinikchefer på Rigshospitalet i København, deres arbejde med ledelsesrollen, deres opgaver og fortolkninger af de pres, som de oplever. Det er et studie af ”lægelig ledelse”, hvilket her refererer til ledelse udført af læger, rettet mod sundhedsfagligt personale og med primært fokus på lægegruppen.

AB - Dette er et studie af fire klinikchefer på Rigshospitalet i København, deres arbejde med ledelsesrollen, deres opgaver og fortolkninger af de pres, som de oplever. Det er et studie af ”lægelig ledelse”, hvilket her refererer til ledelse udført af læger, rettet mod sundhedsfagligt personale og med primært fokus på lægegruppen.

KW - Ledelsestyper

KW - Offentlig ledelse

KW - Sygehuse

KW - Sygehusvæsen

KW - Lægelig ledelse

UR - https://primo.kb.dk/permalink/f/vdasju/CBS01000053919

M3 - Rapport

T3 - FLOS Forskningsrapport

BT - Lægelig ledelse - om at gøre en forskel

PB - FLOS - Forskningscenter for Ledelse og Organisation i Sygehusvæsenet. Handelshøjskolen i København

CY - Frederiksberg

ER -

Zeuthen Bentsen E. Lægelig ledelse - om at gøre en forskel. Frederiksberg: FLOS - Forskningscenter for Ledelse og Organisation i Sygehusvæsenet. Handelshøjskolen i København, 2001. 88 p. (FLOS Forskningsrapport; No. 2).