Kvindekarrierer i supply chain

Research output: Contribution to journalJournal articleCommunication

Abstract

Lad det være sagt med det samme: Jeg er ikke nogen særlig god feminist. Jeg har altid insisteret på at være menneske, og har ikke kunnet se, at mit køn skulle være hverken kvalificerende eller det modsatte. Som mange andre danske kvinder har jeg ikke brudt mig om at blive peget ud som anderledes, eller én, der skulle tages særlig hensyn til. Professionelt har jeg sat fagligheden før alt andet; det er sådan, vi gør i den akademiske verden. Dog har jeg forsøgt at være et forbillede for – ja måske især - mine kvindelige studerende. Min datter fortalte mig, at det er vigtigt. Omverdenen synes nu at være enig med hende. Det er det, denne artikel handler om.
Original languageDanish
JournalEffektivitet
Issue number1
Pages (from-to)10-13
ISSN0903-2266
Publication statusPublished - 2017

Cite this

@article{313da326e23f4aada1fad7871f8ab3cb,
title = "Kvindekarrierer i supply chain",
abstract = "Lad det v{\ae}re sagt med det samme: Jeg er ikke nogen s{\ae}rlig god feminist. Jeg har altid insisteret p{\aa} at v{\ae}re menneske, og har ikke kunnet se, at mit k{\o}n skulle v{\ae}re hverken kvalificerende eller det modsatte. Som mange andre danske kvinder har jeg ikke brudt mig om at blive peget ud som anderledes, eller {\'e}n, der skulle tages s{\ae}rlig hensyn til. Professionelt har jeg sat fagligheden f{\o}r alt andet; det er s{\aa}dan, vi g{\o}r i den akademiske verden. Dog har jeg fors{\o}gt at v{\ae}re et forbillede for – ja m{\aa}ske is{\ae}r - mine kvindelige studerende. Min datter fortalte mig, at det er vigtigt. Omverdenen synes nu at v{\ae}re enig med hende. Det er det, denne artikel handler om.",
author = "Britta Gammelgaard",
year = "2017",
language = "Dansk",
pages = "10--13",
journal = "Effektivitet",
issn = "0903-2266",
number = "1",

}

Kvindekarrierer i supply chain. / Gammelgaard, Britta.

In: Effektivitet, No. 1, 2017, p. 10-13.

Research output: Contribution to journalJournal articleCommunication

TY - JOUR

T1 - Kvindekarrierer i supply chain

AU - Gammelgaard, Britta

PY - 2017

Y1 - 2017

N2 - Lad det være sagt med det samme: Jeg er ikke nogen særlig god feminist. Jeg har altid insisteret på at være menneske, og har ikke kunnet se, at mit køn skulle være hverken kvalificerende eller det modsatte. Som mange andre danske kvinder har jeg ikke brudt mig om at blive peget ud som anderledes, eller én, der skulle tages særlig hensyn til. Professionelt har jeg sat fagligheden før alt andet; det er sådan, vi gør i den akademiske verden. Dog har jeg forsøgt at være et forbillede for – ja måske især - mine kvindelige studerende. Min datter fortalte mig, at det er vigtigt. Omverdenen synes nu at være enig med hende. Det er det, denne artikel handler om.

AB - Lad det være sagt med det samme: Jeg er ikke nogen særlig god feminist. Jeg har altid insisteret på at være menneske, og har ikke kunnet se, at mit køn skulle være hverken kvalificerende eller det modsatte. Som mange andre danske kvinder har jeg ikke brudt mig om at blive peget ud som anderledes, eller én, der skulle tages særlig hensyn til. Professionelt har jeg sat fagligheden før alt andet; det er sådan, vi gør i den akademiske verden. Dog har jeg forsøgt at være et forbillede for – ja måske især - mine kvindelige studerende. Min datter fortalte mig, at det er vigtigt. Omverdenen synes nu at være enig med hende. Det er det, denne artikel handler om.

UR - https://sfx-45cbs.hosted.exlibrisgroup.com/45cbs?url_ver=Z39.88-2004&url_ctx_fmt=info:ofi/fmt:kev:mtx:ctx&ctx_enc=info:ofi/enc:UTF-8&ctx_ver=Z39.88-2004&rfr_id=info:sid/sfxit.com:azlist&sfx.ignore_date_threshold=1&rft.object_id=1000000000393986&rft.object_portfolio_id=&svc.holdings=yes&svc.fulltext=yes

M3 - Tidsskriftartikel

SP - 10

EP - 13

JO - Effektivitet

JF - Effektivitet

SN - 0903-2266

IS - 1

ER -