Kompetence-spotting i det globale ledelseslandskab

På udkig efter ”global mindset”

Rikke Kristine Nielsen

Research output: Contribution to journalJournal articleCommunication

Abstract

Hvad vil det sige at være en global leder? Hvad indebærer det? Hvilke kompetencer er nødvendige? Og hvad skal virksomheder være opmærksomme på i opdyrkningen af globale ledertalenter?

Artiklens forfatter arbejder på et treårigt forskningsprojekt om udvikling af lederes globale mindset som løftestang for international strategiimplementering. Her giver hun sit bud på en indkredsning af det globale lederskab og veje frem i praksis til udvælgelse og udvikling af globalt talent.
Original languageDanish
JournalLedelseidag.dk
Issue number10
ISSN1904-0962
Publication statusPublished - Nov 2011

Cite this

@article{9a6510d8a2b64e95913dbfafcfa86de5,
title = "Kompetence-spotting i det globale ledelseslandskab: P{\aa} udkig efter ”global mindset”",
abstract = "Hvad vil det sige at v{\ae}re en global leder? Hvad indeb{\ae}rer det? Hvilke kompetencer er n{\o}dvendige? Og hvad skal virksomheder v{\ae}re opm{\ae}rksomme p{\aa} i opdyrkningen af globale ledertalenter?Artiklens forfatter arbejder p{\aa} et tre{\aa}rigt forskningsprojekt om udvikling af lederes globale mindset som l{\o}ftestang for international strategiimplementering. Her giver hun sit bud p{\aa} en indkredsning af det globale lederskab og veje frem i praksis til udv{\ae}lgelse og udvikling af globalt talent.",
author = "Nielsen, {Rikke Kristine}",
year = "2011",
month = "11",
language = "Dansk",
journal = "Ledelse i Dag",
issn = "0905-8966",
number = "10",

}

Kompetence-spotting i det globale ledelseslandskab : På udkig efter ”global mindset”. / Nielsen, Rikke Kristine.

In: Ledelseidag.dk, No. 10, 11.2011.

Research output: Contribution to journalJournal articleCommunication

TY - JOUR

T1 - Kompetence-spotting i det globale ledelseslandskab

T2 - På udkig efter ”global mindset”

AU - Nielsen, Rikke Kristine

PY - 2011/11

Y1 - 2011/11

N2 - Hvad vil det sige at være en global leder? Hvad indebærer det? Hvilke kompetencer er nødvendige? Og hvad skal virksomheder være opmærksomme på i opdyrkningen af globale ledertalenter?Artiklens forfatter arbejder på et treårigt forskningsprojekt om udvikling af lederes globale mindset som løftestang for international strategiimplementering. Her giver hun sit bud på en indkredsning af det globale lederskab og veje frem i praksis til udvælgelse og udvikling af globalt talent.

AB - Hvad vil det sige at være en global leder? Hvad indebærer det? Hvilke kompetencer er nødvendige? Og hvad skal virksomheder være opmærksomme på i opdyrkningen af globale ledertalenter?Artiklens forfatter arbejder på et treårigt forskningsprojekt om udvikling af lederes globale mindset som løftestang for international strategiimplementering. Her giver hun sit bud på en indkredsning af det globale lederskab og veje frem i praksis til udvælgelse og udvikling af globalt talent.

M3 - Tidsskriftartikel

JO - Ledelse i Dag

JF - Ledelse i Dag

SN - 0905-8966

IS - 10

ER -