Kommissionens forslag til en forordning om statut for den Europæiske almennyttige fond (FE)

Research output: Contribution to journalJournal articleResearchpeer-review

Abstract

Den 8. februar 2012 offentliggjorde Kommissionen et officielt forslag til en Forordning om den Europæiske almennyttige Fond (“FE”). Forslaget indeholder en række civilretlige regler, der skal gælde for Europæiske almennyttige fonde. Desuden indeholder forslaget regler om, at de enkelte medlemsstater skal behandle Europæiske almennyttige fonde efter de samme skatteretlige regler, som gælder for hjemmehørende almennyttige fonde. I artiklen præsenteres Kommissionens forslag til statut for den europæiske almennyttige fond i hovedtræk.
Original languageDanish
JournalSkattepolitisk Oversigt
Volume68
Issue number2
Pages (from-to)83-102
ISSN0108-6049
Publication statusPublished - 2012

Cite this

@article{fc1db2b0cab545a2b03f759f00ccd510,
title = "Kommissionens forslag til en forordning om statut for den Europ{\ae}iske almennyttige fond (FE)",
abstract = "Den 8. februar 2012 offentliggjorde Kommissionen et officielt forslag til en Forordning om den Europ{\ae}iske almennyttige Fond (“FE”). Forslaget indeholder en r{\ae}kke civilretlige regler, der skal g{\ae}lde for Europ{\ae}iske almennyttige fonde. Desuden indeholder forslaget regler om, at de enkelte medlemsstater skal behandle Europ{\ae}iske almennyttige fonde efter de samme skatteretlige regler, som g{\ae}lder for hjemmeh{\o}rende almennyttige fonde. I artiklen pr{\ae}senteres Kommissionens forslag til statut for den europ{\ae}iske almennyttige fond i hovedtr{\ae}k.",
keywords = "Den Europ{\ae}iske Union, EU-ret, Forordninger, Fonde, Almennyttige fonde, Forordning om den Europ{\ae}iske almennyttige Fond",
author = "{Friis Hansen}, S{\o}ren",
year = "2012",
language = "Dansk",
volume = "68",
pages = "83--102",
journal = "Skattepolitisk Oversigt",
issn = "0108-6049",
publisher = "Karnov Group",
number = "2",

}

Kommissionens forslag til en forordning om statut for den Europæiske almennyttige fond (FE). / Friis Hansen, Søren.

In: Skattepolitisk Oversigt, Vol. 68, No. 2, 2012, p. 83-102.

Research output: Contribution to journalJournal articleResearchpeer-review

TY - JOUR

T1 - Kommissionens forslag til en forordning om statut for den Europæiske almennyttige fond (FE)

AU - Friis Hansen, Søren

PY - 2012

Y1 - 2012

N2 - Den 8. februar 2012 offentliggjorde Kommissionen et officielt forslag til en Forordning om den Europæiske almennyttige Fond (“FE”). Forslaget indeholder en række civilretlige regler, der skal gælde for Europæiske almennyttige fonde. Desuden indeholder forslaget regler om, at de enkelte medlemsstater skal behandle Europæiske almennyttige fonde efter de samme skatteretlige regler, som gælder for hjemmehørende almennyttige fonde. I artiklen præsenteres Kommissionens forslag til statut for den europæiske almennyttige fond i hovedtræk.

AB - Den 8. februar 2012 offentliggjorde Kommissionen et officielt forslag til en Forordning om den Europæiske almennyttige Fond (“FE”). Forslaget indeholder en række civilretlige regler, der skal gælde for Europæiske almennyttige fonde. Desuden indeholder forslaget regler om, at de enkelte medlemsstater skal behandle Europæiske almennyttige fonde efter de samme skatteretlige regler, som gælder for hjemmehørende almennyttige fonde. I artiklen præsenteres Kommissionens forslag til statut for den europæiske almennyttige fond i hovedtræk.

KW - Den Europæiske Union

KW - EU-ret

KW - Forordninger

KW - Fonde

KW - Almennyttige fonde

KW - Forordning om den Europæiske almennyttige Fond

M3 - Tidsskriftartikel

VL - 68

SP - 83

EP - 102

JO - Skattepolitisk Oversigt

JF - Skattepolitisk Oversigt

SN - 0108-6049

IS - 2

ER -