Kinesisk retfærdighed

Research output: Contribution to journalJournal articleCommunication

Abstract

Er Kinas retsreformer et overset emne i den danske Kina-debat? Det er et såkaldt godt spørgsmål, for nok er menneskerettigheder og retstilstanden et fremtrædende tema i den vestlige debat om Kina, men en mere afbalanceret
vurdering har ofte trange kår. I vægtskålen skal lægges både pro et contra, og beskrivelser af krænkelser bør afvejes med beskrivelser af fremskridt. Mønten har mere end en side.
Original languageDanish
JournalDanmark-Kina
Issue number83
Pages (from-to)3-7
Number of pages5
ISSN0900-0682
Publication statusPublished - 2008
Externally publishedYes

Cite this

Buhmann, Karin. / Kinesisk retfærdighed. In: Danmark-Kina. 2008 ; No. 83. pp. 3-7.
@article{c747194d2835465eb534649c8c3e1b5a,
title = "Kinesisk retf{\ae}rdighed",
abstract = "Er Kinas retsreformer et overset emne i den danske Kina-debat? Det er et s{\aa}kaldt godt sp{\o}rgsm{\aa}l, for nok er menneskerettigheder og retstilstanden et fremtr{\ae}dende tema i den vestlige debat om Kina, men en mere afbalanceretvurdering har ofte trange k{\aa}r. I v{\ae}gtsk{\aa}len skal l{\ae}gges b{\aa}de pro et contra, og beskrivelser af kr{\ae}nkelser b{\o}r afvejes med beskrivelser af fremskridt. M{\o}nten har mere end en side.",
author = "Karin Buhmann",
year = "2008",
language = "Dansk",
pages = "3--7",
journal = "Danmark-Kina",
issn = "0900-0682",
publisher = "Venskabsforbundet Danmark-Kina",
number = "83",

}

Kinesisk retfærdighed. / Buhmann, Karin.

In: Danmark-Kina, No. 83, 2008, p. 3-7.

Research output: Contribution to journalJournal articleCommunication

TY - JOUR

T1 - Kinesisk retfærdighed

AU - Buhmann, Karin

PY - 2008

Y1 - 2008

N2 - Er Kinas retsreformer et overset emne i den danske Kina-debat? Det er et såkaldt godt spørgsmål, for nok er menneskerettigheder og retstilstanden et fremtrædende tema i den vestlige debat om Kina, men en mere afbalanceretvurdering har ofte trange kår. I vægtskålen skal lægges både pro et contra, og beskrivelser af krænkelser bør afvejes med beskrivelser af fremskridt. Mønten har mere end en side.

AB - Er Kinas retsreformer et overset emne i den danske Kina-debat? Det er et såkaldt godt spørgsmål, for nok er menneskerettigheder og retstilstanden et fremtrædende tema i den vestlige debat om Kina, men en mere afbalanceretvurdering har ofte trange kår. I vægtskålen skal lægges både pro et contra, og beskrivelser af krænkelser bør afvejes med beskrivelser af fremskridt. Mønten har mere end en side.

M3 - Tidsskriftartikel

SP - 3

EP - 7

JO - Danmark-Kina

JF - Danmark-Kina

SN - 0900-0682

IS - 83

ER -