Kan det amerikanske demokrati rejse sig fra valgkampens aske?

Research output: Contribution to journalJournal articleCommunication

Abstract

For både Trump og Clinton handler det i høj grad om at tilkendegive deres utilfredshed og intolerance overfor modparten, men i ligeså høj grad også om at definere og manifestere deres egne politiske positioner i partiernes fremadrettede planer. Sidstnævnte har vist sig at være en utrolig vanskelig opgave på grund af den enorme politiske heterogenitet, som sjældent er set mage i den amerikanske historie.
Original languageDanish
JournalRæson
ISSN1902-2255
Publication statusPublished - 2 Nov 2016

Bibliographical note

CBS Library does not have access to the material

Cite this

@article{9b024390d9f441068b336a41485d9cac,
title = "Kan det amerikanske demokrati rejse sig fra valgkampens aske?",
abstract = "For b{\aa}de Trump og Clinton handler det i h{\o}j grad om at tilkendegive deres utilfredshed og intolerance overfor modparten, men i liges{\aa} h{\o}j grad ogs{\aa} om at definere og manifestere deres egne politiske positioner i partiernes fremadrettede planer. Sidstn{\ae}vnte har vist sig at v{\ae}re en utrolig vanskelig opgave p{\aa} grund af den enorme politiske heterogenitet, som sj{\ae}ldent er set mage i den amerikanske historie.",
author = "Philip Rosenbaum",
note = "CBS Bibliotek har ikke adgang til materialet",
year = "2016",
month = "11",
day = "2",
language = "Dansk",
journal = "R{\ae}son",
issn = "1902-2255",
publisher = "Raeson Medier",

}

Kan det amerikanske demokrati rejse sig fra valgkampens aske? / Rosenbaum, Philip.

In: Ræson, 02.11.2016.

Research output: Contribution to journalJournal articleCommunication

TY - JOUR

T1 - Kan det amerikanske demokrati rejse sig fra valgkampens aske?

AU - Rosenbaum, Philip

N1 - CBS Bibliotek har ikke adgang til materialet

PY - 2016/11/2

Y1 - 2016/11/2

N2 - For både Trump og Clinton handler det i høj grad om at tilkendegive deres utilfredshed og intolerance overfor modparten, men i ligeså høj grad også om at definere og manifestere deres egne politiske positioner i partiernes fremadrettede planer. Sidstnævnte har vist sig at være en utrolig vanskelig opgave på grund af den enorme politiske heterogenitet, som sjældent er set mage i den amerikanske historie.

AB - For både Trump og Clinton handler det i høj grad om at tilkendegive deres utilfredshed og intolerance overfor modparten, men i ligeså høj grad også om at definere og manifestere deres egne politiske positioner i partiernes fremadrettede planer. Sidstnævnte har vist sig at være en utrolig vanskelig opgave på grund af den enorme politiske heterogenitet, som sjældent er set mage i den amerikanske historie.

M3 - Tidsskriftartikel

JO - Ræson

JF - Ræson

SN - 1902-2255

ER -